Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superšpion Orson Fortune (Jason Statham) a jeho tým špičkových agentů naverbují největší hollywoodskou filmovou hvězdu Dannyho Francesca (Josh Hartnett), aby jim pomohl při tajné misi, jejímž cílem je zabránit miliardáři a zprostředkovateli zbraní Gregu Simmondsovi (Hugh Grant) v prodeji nové smrtící zbrojní technologie, která hrozí narušit světový řád. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (281)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie zde tak trochu jede na setrvačník a Operace Fortune jde spíše ve stopách nablýskaných povrchních blbin jako Krycí jméno U.N.C.L.E. než jeho posledních cool a funkčních zářezů Gentlemani a Rozhněvaný muž, přesto je to v pohodě. Dostáváme takový mix bondovky a M:I v typicky ritchieovském stylu, ale bez zajímavého hlavního záporáka, překvapivějšího scénáře a bez wow akčních scén. Humor a hlášky v tom dosedají na úrodnou půdu jen jak kdy, o hlavní postavy prakticky nelze mít obavy a chvílemi to působí, jak kdyby se Ritchie až moc opájel vlastními záběry, nicméně tempem to šlape jak má a aspoň to nemá přestřelenou stopáž, jak je v poslední době zvykem snad u všeho. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie tentokrát neprekonal sám seba. Pritom zo skúsenosti z minulosti vieme, že on sa prekonať dokáže, napríklad keď chodil s Madonnou. Guy si naďalej robí svoje bondovky, všetkého je tu veľa, ale málo intríg. Zaujímavý element ukrajinskej mafie bola natočený ešte z roku 2021 a dokonca kvôli tomu na rok odložili premiéru tohto filmu, pretože nevedeli, ako z ukrajinských gangstrov urobiť ruských. Potom zistili, že aj tak hovoria rovnakým jazykom, tak je to jedno. Film prináša tradične veľa akcie, ale niekedy už vám to začína byť jedno. Taký jednorazový film s už videnými schémami. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Veliké zklamání. To co v prvních minutách vypadalo jako klasická práce Guye Ritchieho se hned vzápětí změní v dějový zmatek, ve kterém se občas sice zjeví nějaké Stathamovy suché hlášky, ale sledovat tak mdlý výsledek je zvláštní už z toho důvodu, že to shlédnutí nějaký producent celé nezarazil a film raději nezničil. Takhle si Guy zbytečně připisuje propadák, který rozhodně vzhledem k jeho formě při posledních 2 filmech je pro mě osobně obří překvapení. 40% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nic překombinovaného, za mě čistá oddychovka, v pěkném prostředí, u které jsem se příjemně bavil. Pravda, mohlo to být méně ukecanější, ale nic hrozného, k zívání u mě nedošlo. Po herecké stránce, naprostá spokojenost. Nikdo mě nesral, každý tu svoji roli zahrál přesně tak, jak měl. A samozřejmě třešnička na dortu, můj oblíbenec Jasónek, který si tu jede to, co ho baví a umí. Sice se nejedná o film, který bych chtěl vidět co nejdříve ještě jednou, ale čtyrku, ač slabší, tak dám. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

CHCI, ABYSTE ZÍSKAL TO, CO SE ZTRATILO, ZJISTL, KDO JE PRODÁVAJÍCÍ, KDO KUPEC A CO SE VLASTNĚ ZTRATILO...“   Jednoduchej  a jasnej úkol. Pro Orsona Fortuneho určitě. Vybere si svůj tým a vyrazí zachránit svět… Prostě nenáročná pohodovka s jednoduchým humorem a akcí, která sází na ruční práci Jasona Stathama. Tohle nemá čím urazit! Sice ani překvapit, ale já se bavil… ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o pátou spolupráci dua Ritchie - Statham. Po třetí si v jeho filmu zahrál Hugh Grant. 2.) Premiéra filmu byla kvůli válce na Ukrajině o rok odložena. Ve filmu totiž vystupují Ukrajinci jako gangsteři. Jsou vydány i verze s upravenými pasážemi, kde se o Ukrajincích mluví. 3.) Thx za titule „K4rm4d0n“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Agent JJ Davies (Bugzy Malone) se při představování nadřízenému dopustí zásadního faux pas – salutuje levou rukou. (Robbi)
  • Natáčanie sa začalo 14. januára 2021, pričom prebiehalo v Antalyi v Turecku, Farnborough (Anglicko) a Katare. (Arsenal83)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Seriálových Gentlemanů se ujme Netflix

Seriálových Gentlemanů se ujme Netflix

13.03.2022

Málokdy se stává, aby britský režisér Guy Ritchie (Rozhněvaný muž, Sherlock Holmes) oznamoval spin-off některého ze svých snímků, natož pak aby ho oznamoval takřka ihned po premiéře. Jenže svět… (více)

Reklama

Reklama