Reklama

Reklama

Příležitostní detektivové z Baker Street

(seriál)
  • Velká Británie The Irregulars
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Parta vyvrhelů pomáhá doktoru Watsonovi a jeho tajemnému společníkovi Sherlocku Holmesovi s vyšetřováním série nadpřirozených zločinů ve viktoriánském Londýně. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (41)

misterz 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol celkom sľubný, pokiaľ sa riešili tie jednotlivé záhadné úmrtia, tak to aj trochu bavilo. Akonáhle sa však k tomu začala nabaľovať hlavná myšlienka celého príbehu a osobný príbeh postáv, tak to paradoxne začalo otravovať. Ani po hereckej stránke to nebolo bohviečo. Ešte šťastie, že výprava bola priam pastvou pre oči. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Slabota. Asi nejvíc tomu škodí, že se tvůrci zjevně nemohli rozhodnout, kdo je jejich publikum. Dětské postavy a často úplně naivní děj vypadají, jako že to je Scooby Doo pro 21. století. Sem tam dospělácké gore by zase chtělo být pokračovatelem Penny Dreadful. Ve výsledku to malí špunti neuvidí kvůli přístupnosti, a náctiletí a dospělí se budou chytat za hlavu nad tou dětinskostí. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jednavec je trauma Netflixu zo Sira Arthura Conana Doyleho (okrem tejto brečky ešte Enola Hoomesová), druhá vec je politická korektnosť so Štátmi liberálnymi na večné veky -lgbt traktorista a mladé sebacedomé násťročné vyšetrovateľky náš vzor!!! a treťo pokus vytvoriť Alienistu pre tínedžerov, ktorého však v priebehu tak nejako zmeníme na pokus o Stranger Things v kombinácii s Darkom. Ak by mali tvorcovia akýkoľvek ucelenejší koncept dajme tomu, v každom prípade trauma z čítania príbehov o Psovi Baskervillskom muselabyťna Netflixe riadne. V poslednej epizóde to ešte viac zaklincovala katolícka mníška. Snáď to zožalo rovnaký úspech ako na čsfd aj vo svete a Trhlina sa už vo viktoriánskom Londýne neotvorí... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takové bu, bu, bu pro mladé náctileté. Přesvědčivé lokace a výprava, ale herecké výkony, kupodivu - na britský seriál, hluboce podprůměrné. Historky o silách temnoty atakující Londýn 19. století nemají žádné vyústění a vysvětlení, jen tak visí ve vzduchu. Partička mladých z ulice vypadá, jedná a mluví, jako by snad každou chvíli chtěla zahájit třídní boj. Vztahy mezi postavami nedávají smysl a mění se každou chvíli. SHRNUTÍ: Pokud máte doma mladého teenagera, tak mu to pusťte. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Když žádnej z tvůrců nemá tušení, co vlastně dělá, ale dělají to dál, protože na to mají peníze, nemůže z toho nikdy vzejít dobrá show. Tvůrcům chybí jakákoliv sebekritika, dramaturga si zřejmě nenajali, o herectví vědí pramálo a hudebním vkusem jsou na úrovni patnáctiletejch puberťáků. Proto divák musí sledovat horor, fantasy, thriller, krimi, drama a komedii v každý jedný epizodě, doprovázený soundtrackem složeným z popu, techna i dubstepu, aniž by to dávalo byť sebemenší smysl. Ani po dnešním stand-up vystoupení v poslanecký sněmovně si nemyslim, že by českej národ byl natolik zoufalej, aby se tohle komukoli líbilo. The Irregulars nejsou styloví, jenom úplně hloupí. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama