Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co detektivka Mare Sheehanová zareaguje na telefonát týkající se zloděje ze sousedství, plní pokyny svého šéfa a pod narůstajícím tlakem komunity znovu oživuje nevyřešený případ pohřešované osoby. Později, zatímco všichni kolem oslavují zasnoubení jejího bývalého manžela Franka, se Mare účastní oslavy legendárního basketbalového vítězství na střední škole a seznámí se s profesorem Richardem, který je ve městě nový. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci nás zavedou do malého města, které je jedno z těch míst, které na první pohled působí ponuře, lidé mají od života naložena různá trápení, vztahy jsou tak složité a provázané, jak to bývá tam, jde se všichni znají. Jakoby tam slunce nesvítilo, motýli nelétali, ptáci nezpívali a urvat si trochu štěstí dá tolik práce, že už se o to lidé moc nesnaží. A Mare je v takovém městě detektivem. Je ve středu všeho trápení Easttownu. Přitom i ona dostala od života pořádný průplesk, takže je cynická, tvrdá...protože kdyby jen na chvíli povolila, tak se zhroutí. Tvůrci ten sled zcela věrohodných situací dávkují tak, že sluníčkáři by s brekem vypínali TV. I mě bylo nepříjemné ty útrapy sledovat. A to byly teprve úvodem pro další dění. Každopádně, taková epizoda vás rozhodně zaujme a asi nebude mnoho těch, kteří by se na druhou nepodívali. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Na rozjezd perfektní. Ponurá krimi s depresivní Kate Winslet, kde se očividně bude klást důraz především na sociální drama, a až pak na ústřední linku s vyšetřováním. V pilotu pak tahle kombinace funguje skvěle především díky nezvykle velkému počtu zajímavých postav s reálnými životními problémy (aniž by to působilo jako úplná výkladní skříň), atmosféru tomu Zobel navíc vlepil parádní, takže teď už jen čekat, jestli to udrží nastavenou laťku i dál. Winslet je tady každopádně fakt výborná. 9/10 ()

Reklama

MIMI.kry odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec mi tahle kriminálka nebavila. Nemastné neslané a málo zajímavé. Nesympatické postavy i vybraní herci nic moc, nesedla mi ani stárnoucí Kate WINSLET v drsné, otrávené poloze. Jednu z mála milejších postav navíc na konci dílu zabijou. Nevím, za co dát alespoň jednu hvězdu. Vleklo se to, nic moc originálního. Neztotožnila jsem se s postavami, nejde o to, že jsou někteří v nouzi, ale byli mi fuk nebo působili otravně. Nesedlo mi to. Údiv nad vysokým hodnocením, za mě ne, Jen vrah mladé matky a jeho motivace k vraždě by mi trochu zajímal. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kate je vyborna vo svojej roli lokalnej detektivky v malomeste s jeho prostymi, drsnymi ludmi jednoduchych radosti a mnozstva starosti. Tazive prostredie a takze zivoty predstavenych su pre mnohych velmi tazivym prostredim. Vyborny otvarak. Silne stvorhviezdie. 85% I ostatni zucastneni herci, od tych najmladsich, detstkych az po nahodne znamosti nevyzeraju na slapnutie do...... Som zvedavy, ci sa bude zivot v meste nasledovne casti, krutit okolo tragedie v poslednych minutach. Zaverecna hudba a obrazy perfektne dokreslili atmosferu. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen ty úvodní zašedlé záběry jsou skvěle ponuré. A brzké ranní volání důchodkyně ukazuje, jak se v malém městečku mnozí znají a jak si vidí do oken. A všichni nadávají, jak v Easttownu chcípl pes. Řešit tak cokoliv kriminálního v komunitě plné opravdovosti, žalu, sociálních problémů, plíživé rezignace a bolesti je pro policistku obtížné, což ještě umocní vražda mladé matky. Policie je navíc pod tlakem kvůli neobjasněnému, rok starému, zmizení jiné dívky. Místní bývalé basketbalové hvězdě Kate Winslet dávno není pětadvacet, je svérázná, pije, nadává a sama bojuje s nepřízní osudu. A tahle role pro ni byla další výzvou. Ač tu máme na pilot celkem požehnaně vedlejších postav, za mě je rozjezd sedmidílného seriálu velmi silný. A vůbec nevadí, jak pomalý byl. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama