foto

David Denman

  • nar. 25.7.1973 (45 let)
    Newport Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Denman pochází z kalifornského města Newport Beach, kde se narodil 25 července 1973. V roce 1991 promoval na Fountain Valley High School. Oženil se s Nikky Boyer.

Tento nepříliš známý herec si zahráli například ve filmech ŠÍLENCI NA PRKNECH a VELKÁ RYBA, kde hrál mladíka, který se zasnoubil s budoucí manželkou ústřední postavy. Hrál také vedlejší role ve známých televizních seriálech jako je KRIMINÁLKA MIAMI, DRZÁ JORDAN, KANCL nebo SBĚRATELÉ KOSTÍ.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Syn temnoty
2018 Puzzle
2017 Loganovi parťáci
Power Rangers: Strážci vesmíru
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
Is That a Gun in Your Pocket?
2015 Dárek
2014 Muži, ženy a děti
2013 Beverly Hills Cop (TV film)
Po zániku Země
jOBS
Čas sklizně
2012 The Tin Star (TV film)
2011 Let Go
2010 Fair Game
2009 Fanoušci
2008 Clona
Night Life (TV film)
Samotář
2007 Cake: A Wedding Story
Devítky
2006 Na lince je vrah
2004 Perfektní manžel (TV film)
2003 Velká ryba
Zpívající detektiv
2001 Šílenci na prknech
2000 M.K.3 (TV film)
Náhradníci
1999 Vow to Cherish, A (TV film)
Šedesátá léta (TV film)

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
The Day After That (S02E02)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Outcast (TV seriál)
This Little Light (S01E10)
Close to Home (S01E09)
What Lurks Within (S01E08)
další epizody (10)
2015 Temný případ (TV seriál)
Všechno k zemi (S02E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Smile, or Go to Jail (S01E03)
2012 Vegas (TV seriál)
Masquerade (E09)
Lovci zločinců (TV seriál)
The High Road (S02E06)
Kancl (TV seriál)
Roy's Wedding (S09E02)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Threat Level Midnight (S07E16)
2010 Famílie (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Primárky v Pasadeně (S04E14)
Kancl (TV seriál)
The Banker (S06E14)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Kancl (TV seriál)
Crime Aid (S05E04)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Večírek džentlmenů (S04E06)
Kancl (TV seriál)
Vyjednávání (S03E18)
Veřejné tajnosti (S03E17)
Škola života (S03E16)
další epizody (6)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Život je změna (S03E07)
další epizody (13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v podzemí (S01E16)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Zakázka (S02E07)
Požár (S02E04)
další epizody (9)
Night Stalker (TV seriál)
Pilot (E01)
2004 Second Time Around (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Jen jeden polibek (S01E04)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Věřte nevěřte (TV seriál)
Před svatbou / Hallowen / Pusinka / Vzrušení v Motelu 66 / Přelud stopaře (S03E09)
1999 Angel (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Výlet do hor (S06E21)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
All in the Family (S04E10)
Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace