Reklama

Reklama

Zloději

  • Hongkong Zong heng si hai (více)

Obsahy(1)

Trojice špičkových zlodějů Joe (CHOW YUN-FAT), Jim a Sherry se živí krádežemi vzácných uměleckých děl. Užívají si luxusu, ale jen do chvíle, kdy dostanou za úkol ukrást z dokonale střežený vzácný obraz od Modiglianiho. Situace se jim vymkne z rukou a během riskantní akce je Joe smrtelně zraněn. Svou smrt však přežije a vrací se s myšlenkou na loupež století a ďábelskou pomstu v jednom. Režisér John Woo ve své akční komedii dokazuje, že dobře střílet se dá i z invalidního vozíku, s výbušninou můžete hrát kopanou a míčem zabíjet lidi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Superpero 

všechny recenze uživatele

John Woo se rozhodl si trochu zakomediovat a bylo to nejlepší rozhodnutí v jeho životě. Takováhle podívaná se fakt vidí jednou za pár let. Chow Yun-Fat a Leslie Cheung dělaj neuvěřitelný tríčky (jak bojový tak komediální) a do toho skvěle hraje taky Cherie Chung. Závěrečná přestřelka no to se musí vidět. Jedna z nejlepších akčních komedií co jsem kdy viděl. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Woo natočil poměrně podařenou akční komedii, které ovšem mnohem více funguje (nepřekvapivě) v akční poloze. Nejsem si jistý, jestli je to dáno kulturním rozdílem, ale ta komediální rovina na mě v dobré polovině případů působila neuvěřitelně infantilně, což v kombinaci s vážnějšími motivy, které Zong heng si hai má, působí místy těžce nepatřičně. Na druhou stranu je to pořád Woo v dobách jemu těžce zaslíbených a já se (výtkám navzdory) necelé dvě hodiny celkem bavil. 70% ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z horších Woofilmů staršího data výroby, ale příjemná zábava, která neurazí. Režisér si opět neodpustil několik zbytečných hovadin (za vše mluví úplný závěr) a jako vždy se mu povedlo několik geniálních kousků, kterými to jakž takž vyvažuje. No, zasloužených, ale slabých 60% = 3/5 ode mě ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,000,000(Hong Kong)║ Klasický John Woo plný výbuchov, prestreliek ale i ľahkého humoru, čo tam v celku fajn sedí. Príbeho sa mohol ale trošku viac potrápiť ale slušný priemer to zaručene ostáva aj vďaka hercom. /60%/ ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

John Woo tentokrát trochu jinak a přece pořád stejně. Příběh o trojici zlodějů, kterou se snaží vyšplouchnout jejich "otec", nabízí tradiční igredience, témata jako pomsta, přátelství, láska. Tentokrát je však stylová akce v komediálním hávu, tedy občas. Některé vtípky byly výborné, jiné trochu slabší. Opět uvidíte geniální akční scény. Zejména závěrečná přestřelka patří k památným momentům. Uvidíte také například tvrdého karetního hráče, využítí dvou plechovek coly a basketbalového míče + mikrovlnky. Chow Yun Fat je fenomenální hitman i jako vozíčkář a dokazuje svoje schopnosti, k ruce má skvělého parťáka Leslieho Cheunga, který to také kosí na všechny strany. I ty zlodějské parádičky stály za to a nejen bojové scény. Navíc se podstatná část děje odehrává v aktraktivním prostředí Paříže, další důvod proč to shlédnout.Tento film je jasná volba pro fandy Johna Woo, HK akčních filmů, Chow Yun Fata a Leslieho Cheunga. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama