Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tearneyová učiní odvážný krok. Pomalí koně pomůžou tygřímu týmu, ale neví o jejich postranních úmyslech. Lamb a Ho si udělají výlet autem. (Apple TV+)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním nedostatkem třetí série je to, že mě tvůrci prostě nedokázali přesvědčit o tom, že by rodinný tým posílený o těžkého alkoholika dokázal držet v šachu tajnou službu. A pokud ano, mají Britové ještě větší problémy, než jsem si myslel. Jinak šlo ale po všech stránkách o zábavnou epizodu, která naštěstí nevybočovala z dobře nastaveného kurzu, takže jsem si to s outsidery opět užil a hned v úvodu příštího dílu se mohu těšit na partu přemotivovaných "myslitelů". / Poučení: Chybami se člověk učí, výjimky ale pochopitelně existují. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oh, come on! Cheer up....he was an absolute prick." Lamb je proste perfektny charakter. Nasledne "porovnavanie" si sukromnej a verejnej vladnej agentury mi prislo silne a nasilne "vtipne'.  Zaujalo nasledne az zistenie, ze predsa len Donovan z uvodu "nebluzni" a sedivke zviera "kakac". Pobavil ma mlady geek v archive, a ze mal na monitore, ak sa nemylim, dungeon & dragons cislo. :) Zaver bol okaty a priehladny...zvlast, ked stopy budu viest k "sedivke". Naivne..skoda. Inak sa mi epizoda pacila. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama