Reklama

Reklama

Britská armáda pověřuje během druhé světové války skupinku ošlehaných vojáků zakročením proti německým silám daleko za nepřátelskou linií. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (226)

Chewy 

všechny recenze uživatele

Ritchie, nesourodá sebranka “antihrdinů” a vládou neschválená vojenská operace. Parádní obsazení s osvalenými sympaťáky v čele jako kati nácků při první misi speciální jednotky. To zní jako recept na zábavný film a důvody proč máme Guye rádi. Jenže je to roztahaný, nudný a nevýrazný. Svižný cool vibe to nemá ani trochu a vlastně bych kohokoliv nedokázal přesvědčit, že to natočil režisér tak výborných a výrazných kousků. Nevýrazný a neurážející lehký nadprůměr s nezáživnou akcí, u kterého doufám, že to není další z hřebíčků do kariérní rakve Cavilla. 6/10, 3*. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie se vytasil se svou verzí Hanebných panchartů. Doopravdy to místy tak působí. Ale co si budeme...Tarantina nalezneme pod sluncem pouze jednoho. Takže asi tak...Ale abych film jen nekritizoval, tak pár věcí se mu nedá upřít. Uvedení hlavní bandy na lodi neskutečně stylové, to se Ritchiemu vydařilo. I celkově ta barevná pestrost mi seděla (možná tomu dopomohlo to zasazení na ostrov blízko Afriky). A herecky též prvotřídní záležitost. Ať už jde o Cavilla, který si roli užíval...Tak i o Ritchsona, jenž se chopil své role dánského hrdlořeza Lassena též na jedničku. I ostatní zdatně sekundovali. Škoda jen naprosto přepáleného akčního závěru, který bych spíše zařadil do kolonky scifi. To se Ritchie až moc utrhl ze řetězu! Suma sumárum...Fajn jednohubka, z které se ale dozajisté dalo vytěžit daleko více. Nic kultovního se nekoná. Za mě dávám 6,5/10 ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě na tom nejvíc překvapilo to, že jsem se na konci dozvěděl, že se to tak trochu zakládá na skutečných událostech. Je to totiž divoké a šílené tak, jak se od Guye Ritchieho dalo čekat. Zarostlý Cavill byl super a měl to správně charisma, "Reacher" Ritchson si svou roli taky užil a vlastně celá skupina fungovala velmi dobře. K naprostému nadšení tomu přeci jen něco chybělo, ale bavil jsem se docela dobře. Nejvíc tomu asi ublížilo to, že od toho i díky tématu diváci čekali další Hanebný pancharty a dostali "jen" stylovou akčnárnu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Marná sláva, ale Ritchie už definitivně vyčpěl. Tady se snaží sice přijít s něčím v rámci své tvorby neotřelým, ale moc to nefunguje a tak nezbývá než nostalgicky vzpomínat na jeho silné roky. Tohle je taková nic neříkající nuda, že to nejde ani nijak vyzdvihnout ani explicitně strhat a o takových filmech se po pravdě řečeno ani nijak zvlášť rozepisovat nemusím.30% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Na tomhle filmu jsou dobrý jenom tři věci: Alan Ritchson (který by měl ihned dostat Ramba, Bonda, DCU Batmana nebo něco podobnýho), Eiza González a Rory Kinnear, ze kterého se pomalu stává Andy Serkis přes lidi. Zbytek šíleně nevyužitý, Ritchie bohužel není Tarantino, takže dialogy postrádají šmrnc, příběhu chybí napětí a celé je to tak nudně monotónní, že jsem to dokoukával natřikrát. 5/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (28)

  • Skutečné operace Postmaster se zůčastnilo 11 členů Small Scale Raiding Force, 4 členové Special Operations Executive a 17 místních dobrovolníků. Během operace nepřišel nikdo z nich o život. (Maulincio)
  • V čase 45:48, když Heinrich (Til Schweiger) a Marjorie (Eiza González) sedí u stolu v baru Herons' Casino, Heinrich otevře své pouzdro na cigarety, ve kterém je 10 cigaret. V dalším záběru, poté, co jednu vytáhne, v něm místo 9 cigaret zbývá jen 8 cigaret. (Johnny.ARN)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama