Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Loď s imigranty, která v roce 1899 míří do New Yorku, změní ze záhadných důvodů kurz a zmatení cestující musí řešit velmi neobvyklou záhadu. (Netflix)

Recenze uživatele Daiker k tomuto seriálu (7)

1899 (2022) 

Zklamání a promarněný potenciál seriálu roku 2022 ..... Tak krásný vizuál to má, prostředí lodi je strašidelné..... A to je asi vše.... Příběh, pointa tuctová, několikrát viděno a už mi to leze na nervy.... Herci posbíraní ze všech seriálů Made in Netflix (Elita, Dark, Rain), hudba otravná.... Škoda, radši bych byl, kdyby tam byli duchové, monstra, cestování časem atd. Od tvůrců Dark bych čekal originálnější příběh, nestalo se.... Největší záhada byla, že jsem to vydržel až do konce.... ()

Loď (2022) (E01) 

Příběh nalákal..... Je do dobře natočené, temné a prostředí je strašidelné.... Bohužel herci byli vybraní ze všech evropských seriálů pro Netflix, hudba je divná a nesedí mi tam to kolísání zvuku..... Nějak už jde poznat o co půjde, ale doufám, že se pletu..... ()

Kluk (2022) (E02) 

Originální zápletka není zas tak originální, poslední minuta to celé asi posílá do průměrnosti, co už jsme viděli už X krát a nepomůže tomu ani zajímavé prostředí..... Mohli nám dát tolik témat, kombinovat to atd. Od tvůrců Dark bych takové zpracování nečekal.... ()

Boj (2022) (E04) 

No už jsou ty záhady otravné, střídání reality taky...... Hudba mi nesedí a to cvakaní, vrzání, klepání, vzdychání mi leze na nervy..... Plus je Norská fanatička, aspoň nějaká svině se našla :-) ()

Volání (2022) (E05) 

Díl je to lepší než ty předešlé..... Jen jsem čekal jiný příběh, škoda že tam nejsou duchové nebo monstra.... Téma ala Bermudský trojúhelník bych taky radši viděl než toto.... ()

Pyramida (2022) (E06) 

Ach jo..... Ať už jdou někde s těmi Westworldy a Matrixy :-( ()

Bouře (2022) (E07) 

Nevyužitý potenciál bouře, která byla skvělé natočená..... ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama