Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vedoucí samoobsluhy Karas věnuje synovi Vendovi za úspěšnou zkoušku z anatomie auto. Anna čeká na Karla, ten však po Jirkově návratu před samoobsluhou není. Karas se dozví, že jeho syn má poměr s kolegyní Petrou, která má malou nemanželskou dceru Kláru. Navíc zjistí, že syn neudělal  další zkoušku, protože se nemohl učit – Klárka celou noc plakala. Vezme mu teda klíče od auta a oznámí mu, že je vrátí až po úspěšně složené zkoušce. Karel si uvědomí, že bez Anny nemůže existovat, a přijde za ní. Anna chce pod dojmem jeho příchodu oznámit Jirkovi, že jejich vztah se definitivně skončil. Ten jí však s dětmi přinese dárky k zítřejším narozeninám, a tak se rozchod manželů opět odkládá na neurčito... (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto se nacpat do baráku chce pevné nervy i žaludek na obou stranách. Aspoň že ta babi má rozum a říká, jak to je. Na Karasova syna jsem se nijak zvlášť netěšila a vida, jak byla tato linka zajímavá. 3,5* ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míša (Jana Boušková) recituje verše: "Lásko, tvou odvrácenou tvář nelze spatřit z žádného bodu ve vesmíru, a přesto sbíráme síly, abychom ji k sobě obrátili, naráz, oči v oči, ústa k ústům, i kdybychom měli oslepnout, i kdybychom měli umřít!" Jedná se o část rozsáhle básně " Pro přítelkyni Luny" od básníka Františka Hrubína. Báseň vyšla například ve sbírce "Až do konce lásky". ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nic nemůžete brát jako ponížení, když Vám to vrátí syna...". Jeden z nej dílů. Opravdu skvělé dialogy, některé lehce zrudlé, ale celkový příběh o Škodě Rapid, jako poctivém daru od srdce, tedy než se objeví generační rozkol v konzervativních názorech na obraz rodiny, nabízí skvělého drámo Menšíka, kterého dokonale doplňuje stejně laděný vývoj v životě Anny Holubové...smutní a trápí se, i když venku čeká někdo, kdo ji miluje. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Míša (Jana Boušková) recituje verše: „Lásko, tvou odvrácenou tvář nelze spatřit z žádného bodu ve vesmíru, a přesto sbíráme síly, abychom ji k sobě obrátili, naráz, oči v oči, ústa k ústům, i kdybychom měli oslepnout, i kdybychom měli umřít!“ Jedná se o část rozsáhle básně „Pro přítelkyni Luny“ od básníka Františka Hrubína. Báseň vyšla například ve sbírce „Až do konce lásky“. (sator)
  • Vůz, který dostane darem Karasův syn (Petr Svojtka) od otce, je Škoda 110 R, vyráběný v letech 1970 až 1980. Svým sportovním vzhledem neměl konkurenci nejen na našich silnicích, ale v celém tzv. socialistickém bloku a dokonce se prosadil i na západ od našich hranic. Bylo vyrobeno 57 tisíc kusů a uvádí se že 90 % šlo na vývoz. Získat ho nový v Československu bez protekce či pořadníku na léta dopředu nebylo možné. Cena v roce 1973 činila 78 000 Kč, což při průměrném platu 1 300 Kčs byla suma naprosto astronomická. (sator)

Reklama

Reklama