foto

Camille Guaty

  • nar. 28.6.1976 (41 let)
    Santa Clara County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Camilla se narodila kubánskému otci a portorické matce, ale její rodina původem pochází z Kanárských ostrovů. Když jí bylo pět let, tak se přestěhovali do New Jersey, kde brzy začala hrát v divadle. Přes léto navštěvovala Královskou akademii dramatických umění v Londýně. Vystudovala bostonskou univerzitu.

V roce 2000 se přestěhovala do Los Angeles, aby si splnila sen a stala se hereckou hvězdou. Průlomem se stala pěvecká show Popstars v roce 2000, která ji vynesla filmový debut v CHAOS THEORY. Svou první hlavní získala v roce 2002 ve filmu z produkce Disney Channel ROZBAL TO NAPLNO a v seriálu THE HELP po boku známějších Tori Spelling a Megane Fox. Nejznámější postavou, kterou ztvárnila, je role Maricruz v seriálu ÚTĚK Z VĚZENÍ.

Od roku 2006 navštěvuje soukromé hodiny u Howarda Finese ve studiích Hollywood California. Kromě rodičů Camilla obdivuje Salmu Hayek. Je zasnoubená s britským skladatelem Sy Rhysem Kayem. Ve volném čase ráda zpívá, hraje na klavír a kytaru. Také jezdí na koni, což souvisí s její láskou ke zvířatům.

Roman "SAJA" Sauer

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wedding Invitation
2016 Boost
2014 Dort
2013 Crush
The Smile Man
2011 Hotel Eden (TV film)
2009 Bejvalek se nezbavíš
2007 Blink
Supreme Courtships (TV film)
2004 30 Days Until I'm Famous (TV film)
2003 111 Gramercy Park (TV film)
2002 Rozbal to naplno (TV film)
2000 Chaos Theory

TV seriály

2017 Daytime Divas (TV seriál)
The Exorcist (TV seriál)
One for Sorrow (S02E04)
2016 The Exorcist (TV seriál)
Chapter Six: Star of the Morning (S01E06)
Chapter One: And Let My Cry Come Unto Thee (S01E01)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Arrivals and Departures (S02E10)
US vs. UN vs. UK (S02E09)
Area 51 (S02E08)
další epizody (6)
2014 Happyland (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Dominoes (S01E12)
Revenge (S01E11)
Talismans (S01E10)
další epizody (4)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Down the Rabbit Hole (S04E14)
Into the Wild (S04E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Na dobrou noc (S09E11)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Vražda v Boystownu (E11)
Drogový král (E07)
další epizody (4)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Dial Meg for Murder (S08E11)
2009 Cupid (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Holka z plakátu (S07E14)
Stew-roidy (S07E13)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Nový Brian (S07E05)
Mcmrtvice (S06E08)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Oheň/Voda (S03E02)
Sladká Caroline (S02E19)
Sprcha (S02E18)
další epizody (4)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Pro svého bratra (S01E16)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Jeden z kola ven (S01E12)
Rozkošný jed (S01E04)
Rozhodnutí 2/2 (S01E02)
další epizody (4)
2004 Help, The (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a výlet (S01E11)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Raising Dad (TV seriál)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace