foto

Jennifer Copping

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rabbit
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
The Prince
2015 Sara's Choice (TV film)
2014 Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)

TV seriály

2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Jacob (S02E03)
Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Help Out (S01E09)
Nothing Matters (S01E06)
Coming Back (S01E04)
2015 Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Patriot Brains (S01E09)
2014 Fargo (TV seriál)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
When Calls the Heart (TV seriál)
Second Chances (S01E07)
Motiv (TV seriál)
Slepá ulička (S02E05)
Continuum (TV seriál)
Revolutions Per Minute (S03E10)
Lovci duchů (TV seriál)
The Things We Left Behind (S10E09)
2013 Zločin (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ultravinyl (S01E08)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
A Very Supernatural Christmas (S03E08)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
Lži, samé lži (S01E04)
Lítáme v tom (S01E02)
další epizody (4)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
Bohatá vdova / Svědectví / Nehoda / Zlé sny / Síla ducha (S04E09)
2001 JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Nové poznání (S03E19)
1989 Booker (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace