foto

Jennifer Copping

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gourmet Detective: Roux the Day (TV film)
Love in the Forecast (TV film)
2018 Rabbit
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
The Prince
2015 Sara's Choice (TV film)
2014 Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2012 Hit 'n Strum
2006 Slimák

TV seriály

2020 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 68: „Kvízová show“ (S04E11)
2019 The InBetween (TV seriál)
Kiss Them for Me (E04)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Jacob (S02E03)
Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Výpomoc (S01E09)
Na ničem nezáleží (S01E06)
Návrat (S01E04)
2015 Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Patriot Brains (S01E09)
2014 Fargo (TV seriál)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
When Calls the Heart (TV seriál)
Second Chances (S01E07)
Motiv (TV seriál)
Slepá ulička (S02E05)
Continuum (TV seriál)
Revolutions Per Minute (S03E10)
Lovci duchů (TV seriál)
The Things We Left Behind (S10E09)
2013 Zločin (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ultravinyl (S01E08)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Velmi nadpřirozené Vánoce (S03E08)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
Lži, samé lži (S01E04)
Lítáme v tom (S01E02)
další epizody (4)
2003 Jeremiah (TV seriál)
The Mysterious Mister Smith (S02E06)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
Bohatá vdova / Svědectví / Nehoda / Zlé sny / Síla ducha (S04E09)
2001 JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Nové poznání (S03E19)
Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Věda před soudem - první část (S06E21) - a.z.
1999 Krajní meze (TV seriál)
Deja Vu (S05E16)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Válka na Probosu (S04E24)
1989 Booker (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky