foto

John McLiam

  • nar. 24.1.1918
    Alberta, British Columbia, Kanada
  • zem. 16.4.1994 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Pád do nemilosti (TV film)
1988 Down Delaware Road (TV film)
Rozhodující úder
1987 Choď jako člověk
J. Edgar Hoover (TV film)
1986 Příběh Mitche Snydera (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
1983 Dempsey (TV film)
1982 Ambush Murders, The (TV film)
End of August, The
Rambo: První krev
Richard II
Voyager from the Unknown
1981 Five of Me, The (TV film)
Mistress of Paradise (TV film)
1979 Freedom Road (TV film)
Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
1976 The Food of the Gods
Volání divočiny (TV film)
Zastavení na Missouri
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Matt Helm (TV film)
Rafferty and the Gold Dust Twins
Šťastná dáma
Turning Point of Jim Malloy, The (TV film)
700 mil v sedle
1974 Holubice
1973 Iceman Cometh, The
Legend in Granite (TV film)
Showdown
Spáč
1972 Culpepperovi hoši
Ghost Story (TV film)
1971 Cannon (TV film)
Hitched (TV film)
If Tomorrow Comes (TV film)
Velký Jake
1970 Monte Walsh
Riverrun
Rozlícené posluchárny
R.P.M.
1969 Pobertové
Young Lawyers, The (TV film)
1968 Madigan
1967 Frajer Luke
Chladnokrevně
1964 My Fair Lady
1961 Dead to the World

TV seriály

1991 My Life and Times (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kdo pozoruje pozorovatele (S03E04)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Two Marriages (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lucan (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace