foto

Jan Svoboda

  • nar. 19.6.1951 (67 let)
    Přerov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2009 T.M.A.
2007 Muž a stín (TV film)
2005 Miluj bližního svého (TV film)
2004 Jak básníci neztrácejí naději
2001 Jak ukrást Dagmaru
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1998 Čas dluhů
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Do nebíčka
1996 Pasáž
1994 Jak si zasloužit princeznu
1993 Hloupá Augustina
Hotýlek v srdci Evropy
1992 Kráva
Trhala fialky dynamitem
1990 Král kolonád
1989 Příběh '88
Čas sluhů
1988 Sedm hladových
1987 Proč?
1981 Pozor, vizita!

TV seriály

2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Volby (E11)
Vyhánění nevěsty (E09)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je moudrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (16)
Rodinka (TV seriál)
Štědrovečerní překvapení (E06)
Cappuccino se šlehačkou (E05)
Miláček Daisy (E04)
další epizody (5)
2011 Rodinka (TV seriál)
Slavíme (E01)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
další epizody (13)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Ženich (S07E03)
Štika (S07E02)
Rybníček (S07E01)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Paměti (S05E03)
Hantec (S05E02)
Kostel (S05E01)
Oběti (TV seriál)
Karambol (E08)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Help for you (E07)
Experiment (E04)
Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)
1991 Maigret (TV seriál)

Dokumentární

2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Věry Černé (S14E13)
13. komnata Helgy Čočkové (S14E05)
2015 Zvláštní znamení touha (TV seriál)
Jako v rezervaci (E13)
Běžte s tou operou na Portu (E12)
Kanada (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace