Reklama

Reklama

Devätnásťročného losangeleského pouličného tanečníka DJa (Columbus Short) úplne vykoľajila tragická smrť jeho mladšieho brata – a zároveň ho dostala do problémov... Po tvrdom procese pred súdom pre mladistvých sa otrasený DJ rozhodne začať nový život na jednej z najlepších Atlantských univerzít a tiež získať si lásku krásnej April (Meagan Good), dievčiny svojich snov. Lenže všetko jeho úsilie stať sa dobrým študentom a zblížiť sa s April sú razom druhoradé, keď sa o DJa, ktorý je mimoriadne talentovaným tanečníkom, začnú intenzívne zaujímať dva súperiace študentské spolky. Jedni i druhí chcú od neho v podstate to isté – aby za nich nastúpil v legendárnej súťaži! Obe bratstvá si totiž veľmi dobre uvedomujú, že bez jeho dych vyrážajúcich tanečných kreácií súťaž určite nevyhrajú... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

mikalana 

všechny recenze uživatele

Po tanečních filmech z prostředí klasického tance a experimentech s propojením klasiky s hiphoem se nám naskýtá možnost ke shlédnutí filmu s drsnou choreografií, vyjadřující lidskou sílu a vztek. Taneční scény jsou agresivní, způsobeno odehrávajícím prostředím, která je možná trochu předrsnělé, ale určitým způsobem sedí. Nakolik představuje film sondu do společnosti dnešní černošské mládeže není na mém posouzení, ale můžeme se zabývat myšlenkou, kolik a za jakých podmínek toho může chlapec v postavení hlavního hrdiny dokázat. Nabízí se otázka, jak můžeme něco dokázat bez podpory našeho prostředí, které dávno odepsalo mladistvé odpadlíky. Zajímavé je téma školních bratrstev, která znamenají celoživotní přátelství a pomoc. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Puvodne jsem se tesila na film s prvky Stompu, popripade jsem doufala, ze by se tu jejich skvadra mohla treba i objevit. Omyl. Sice to neni to, co jsem cekala, zato kvalitou jsem byla prekvapena. Co se tyce uvodnich par minut, ve kterych probehne freestyle battle, tak ty jsou proste uzasne. Bohuzel pak se do toho primicha plitky dej, ovsem genialni tanecni kreace zustavaji. Kam se hrabe Step up...STOMP UP!!! ()

Reklama

bolf!k odpad!

všechny recenze uživatele

Co od filmu s touhle tematikou vůbec očekávat. Asi po prvních 20ti minutách jsem věděl, že je něco špatně. Hlavní hrdina je cool hovado s kšiltem do strany, co přes všemožná úskalí nakonec nalezne cestu až na stepařský vrchol (A to jsem to nedokoukal, pouze odhad.) Celkově je to hloupý, směrovaný na skupinu puberťáků 12-16 let, která má v hlavě (A je to psychologicky prokázané) zmatek, a tak si nechá do hlavy cpát takovýhle, s prominutím, sračky. Ne, bohužel, ale nevidím jeden důvod proč tomuhle filmu někdy věnovat skoro 2 hodiny života. 0% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tak tento tanec zvaný "stepping" nebo co, je podle mě, stejně jako i celý film naprostá šaškárna postavená na hlavu. Nezáživné, neefektní poskakovaní sem a tam se současným děláním ksichtů. Vůbec jsem nepochopil, jak mohou nějaké týmy soutěžit v takovém křováckém rituálním natřásání a jak věděli, kdo je lepší, když tam zrovna nebyla porota a tak, ale neva. No a popové hvězdičky Ne-Yo a Chris Brown by si dneska se svou novou hudební image mohli zatančit už akorát tak někde s teploušema na diskotéce. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl asi 20x a stále by som si ho vedel pozrieť znova. Je to preto, že mám pocit že podáva isté posolstvo, nie iba o tanci ale aj o černošskej komunite v USA a o ich spôsobe života na tej vyššej úrovni. Dj je dokonale sympatický chlapík, ktorý sa iba jednoducho snaží vyhrabať zo žumpy vlastného života, kým sa v nej úplne neutopí. Jeho útočiskom je vysoká škola, kde sa naho nalepia tradície a dávne hodnoty černošskej komunity. A práve toto je to čo sa mi na toto filme páči a vynikajúci tanec je iba čerešnička na torte k dokonalosti. Podľa mňa si tento film nezaslúži až tak málo percent ako má a ja mu dávam 98%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Zpěvák Chris Brown v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama