Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchranou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku... Komedie od scénaristů filmu Pařba v Bangkoku a Stursky a Hutch. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer

Recenze (48)

Olík 

všechny recenze uživatele

Současný trend....chlastají všichni, všechno a všude a aby to na první dobrou trefilo do nosu každého milce podobných dýchánků, tak tomu v tuzemské distribuci dáme název Pařba v ... No buďme k sobě upřímní na první pohled to vypadalo na takou amatérskou béčkovou kopii kdovíčeho. Máte pocit, že všechno už jste někdy viděli a bohužel v kvalitnějším provedení. Navíc ústřední trojice je sympatická asi jako Babiš zade dveřmi. Ale rozjelo se to......pár panáčků v hrdle navíc a už se to valí. Na kluky jsem si zvyknul (teda upřímně, Adam Pally mne nepřesvědčil až do konce) a uznávám, že to místy byla docela jízda......sice to pořád to působilo jako Adidas z tržnice, ale to triko už tolik nekousalo a v tmavé a opuštěné ulici docela slušelo. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Nardo alias Nerdo je celkem retard, stejně tak jeho kamarádi a celý tenhle film. Tvůrci Pařeb si šlehli trošku větší dávku než obvykle a při pauze mezi ojížděním hollywoodských shemalů sepsali tuhle bezpohlavní PTÁKOVINU. INu, komu není dlouho pohoněno, jakoby nežil a tak se Armstrong přiklání k tomuhle výronu semene a celé to završuje svým podpisem. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Rozhodně skvělá zábava. Bohužel, oproti ostatním Pařbám, které překvapivě ani nejsou uvedeny jako související, to bylo o poněkud hodně slabší. Zdálo se mi, že sotva se film rozjel, už nastalo finále. Obsahově tedy nic extra, komedie tentokrát nabrala i trochu absurdní rovinu. Ale jak říkám, já se při sledování docela dobře bavil. 63% ()

November481 

všechny recenze uživatele

Cíl filmu, tedy pobavit se jim, alespoň u mě povedl. Povedená komická dvojice z Silicon Valley mne i v tomto díle velmi překvapila a pobavila. Je vidět, že film nemusí mít hvězdné obsazení, aby z toho byla komedie. Bohužel jako vždy když se jedná o komedii, tak je to hrozná kravina a ptákovina, což se ukázalo i zde, ale i přes to se mi dílo líbilo a pobavilo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Variace na 'Pařby v (dosaďte)' se svůj vzor pokouší trumfnout ještě šílenějšími a absurdnějšími situacemi, do nichž celkem sympatické týpky / kaliče (zkrátka tři "nedospělé" třicátníky po zbabrané svatbě jednoho z nich) v Mexiku dostává. Problém nemám s jejich hysterickou přepáleností, ale s tím, že až na pár případů nejsou zrovna k popukání. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Keď Nardo (Thomas Middleditch) kradol dílerom pick-up, tak mu rozstrieľali predné svetlá. O 5 minút neskôr na ňom prišiel do hotela a svetlá boli v poriadku. (Jayem)
  • V scéne oslobodzovania Narda z mexického väzenia je do očí bijúca chyba. Jason vo väzení "vyprovokuje" bitku s Evanom a prítomný policajt si ju začne nahrávať na mobilný telefón. Pri prestrihu scén je ale následne vidieť, že má obidve ruky vo vreckách a nič nenahráva. Pri ďalšom strihu však už opäť drží telefón v ruke a pokračuje s nahrávaním. (Majoslav11)
  • Natáčanie sa začalo začiatkom mája 2013 v Louisiane. (figliar)

Reklama

Reklama