foto

Pavel Rejholec

  • nar. 18.2.1971 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2016 Masaryk
2015 Ghoul
2014 Všiváci
2013 Něžné vlny
Revival
2012 Svatá čtveřice
Ve stínu
2011 Ceny Paměti národa
Odcházení
2010 Kuky se vrací
2009 Normal
3 sezóny v pekle
2008 Tobruk
2007 Vratné lahve
2006 Grandhotel
Karneval zvířat
2003 Fricasse
Jedna ruka netleská
2001 Andělská tvář
Z pekla štěstí 2
2000 Samotáři
1999 Návrat ztraceného ráje
1996 Kolja
1994 Jízda
To hezké růžové (studentský film)
V den psa (studentský film)
1990 Mrtvý les a jiný bulšit
1981 Sredni Vaštar

TV seriály

2017 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

1995 Mezní situace (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Usnula jsem (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Arzenál (TV seriál)
Ostře sledovaná digitalizace (E01)

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace