foto

Michal Čech

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Kobry a užovky
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2011 Stín moře
2008 Den jednoho herce
František je děvkař
2005 Pop (studentský film)
2003 Fajně (studentský film)

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (S01E07)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Derby (E14)
další epizody (16)

Dokumentární

2010 Cern: továrna na absolutno (studentský film)
2003 S mojí prapratetou (studentský film)

TV pořady

2011 Áno, šéfe! (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2009 Český slavík Mattoni 2009 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace