foto

Carlo Ponti

  • nar. 11.12.1912
    Magenta, Lombardy, Itálie
  • zem. 10.1.2007 (94 let)
    Genève, Genf, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1998 Liv
1990 Sobota, neděle, pondělí
1988 Horalka (TV film)
1984 Světlo pro mého syna (TV film)
1978 The Squeeze
1977 La notte dell'alta marea
Zvláštní den
1976 Gianluca a Luigi
Přejezd Kassandra
Whisky a duchové
Škaredí, špinaví a zlí
1975 Gangsterova milenka
Infermiera, L'
Opatrovnice dětí
Povolání: Reportér
Vůně cibule
Zasažena náhlým blahobytem
Úctyhodní lidé
1974 Arrivano Joe e Margherito
Bestione, Il
Cesta
Cugini carnali
Là dove non batte il sole
Permettete, signora, che ami vostra figlia
Policistka
Pouto nejsilnější (TV film)
Verdikt
Virilità
1973 Cari genitori
Flesh for Frankenstein
Giordano Bruno
Masakr v Římě
Milano trema - la polizia vuole giustizia
Ming, ragazzi!
Mordi e fuggi
Sir Gawain a Zelený rytíř
Torzo
1972 Bianco, rosso e...
Co?
Mafie za mřížemi
1971 Knězova manželka
Mortadela
Un posto ideale per uccidere
1970 Slunečnice
Zabriskie Point
1968 Diamonds for Breakfast
Místo pro lásku
1967 25. hodina
Byl jednou jeden
Hoří, má panenko
La ragazza e il generale
Questi fantasmi
Smashing Time
1966 Ostře sledované vlaky
Pan Tau (TV film)
Zvětšenina
1965 Casanova '70
Desátá oběť
Dnes, zítra a pozítří
Doktor Živago
L'uomo dei cinque palloni
Lady L
Operace Crossbow
1964 Comment épouser un premier ministre
Manželství po italsku
Opačné pohlaví
Žena opice
1963 Adultero lui, adultera lei
Karabiniéři
La noia
Landru
Pohrdání
Včera, dnes a zítra
1962 Boccaccio '70
Cléo od pěti do sedmi
Die Rote
Isola di Arturo, L'
Oeil du malin, L'
Práskač
Vězňové z Altony
1961 Kněz Léon Morin
Lola
Madame Sans-Gene
Žena je žena
1960 Horalka
Il corazziere
La novice
Přídech skandálu
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 That Kind of Woman
1958 The Black Orchid
1957 Femmine tre volte
Marisa la civetta
Nata di marzo
1956 Guendalina
Peccato di castità
Risaia, La
Tatínek
Vojna a mír
1955 La Bella mugnaia
Le diciottenni
Ragazze d'oggi
Totò v pekle
Ultimo amante, L'
1954 Americano a Roma, Un
Attila
Bláznivý lékař
Bída a vznešenost
Jolanda la figlia del corsaro nero
Kde je svoboda?
La donna del fiume
Mambo
Neapolský kolotoč
Silnice
Siluri umani
Ulisse
Zlato Neapole
Římanka
1953 Anni facili
Giorno in pretura, Un
Lupa, La
Nevěrnice
1952 Evropa´51
Fratelli d'Italia
La Tratta delle bianche
Totò v barvách
Tre corsari, I
È arrivato l'accordatore
1951 Accidenti alle tasse!!
Anna
Il padrone del vapore
L'ultimo incontro
Strážníci a zloději
Totò třetí muž
1950 Cuori senza frontiere
Her Favourite Husband
Il brigante Musolino
Miss Italia
Psí život
Romanticismo
È arrivato il cavaliere!
1949 L'imperatore di Capri
Mlýn na Pádu
Zvonění na poplach
1948 Amanti senza amore
Bez milosrdenství
I miserabili
Proibito rubare
1947 Gioventù perduta
La primula bianca
Žít v míru
1946 Albergo Luna, camera 34
Americano in vacanza, Un
Můj syn profesor
1945 La freccia nel fianco
1944 Due lettere anonime
1943 Giacomo l'idealista
La primadonna
1941 Piccolo mondo antico

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Donne nel Mito: Sophia racconta la Loren - a.z.

Host

TV pořady

1967 Apropos Film (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky