foto

Šárka Hejnová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1996 Kouzelný měšec
1994 Jak si zasloužit princeznu
1993 Svatba upírů
1992 Kačenka a strašidla
Kačenka a zase ta strašidla
1990 Jen o rodinných záležitostech
Poslední motýl
1989 Divoká srdce
1988 Pan Tau
1986 Chobotnice z II. patra
Veselé Vánoce přejí chobotnice
Vlčí bouda
1985 Albert (TV film)
Muž na drátě
Perinbaba
Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
1984 Kariéra
1983 O statečném kováři
Písně by neměly umírat
Zánik samoty Berhof
1982 Schůzka se stíny
Smrt talentovaného ševce
1981 V podstatě jsme normální
1980 Dívka s mušlí
Krakonoš a lyžníci
1979 Pátek není svátek
1978 Brácha za všechny peníze

TV seriály

1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Pan děkan mění názor (E26)
Rumburak kontra Fantomas (E25)
Výlet někam jinam (E24)
další epizody (26)
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Veselé Vánoce přejí Zelená a Modrý (E04)
Všechno napůl! (E03)
Blesky nad Čertovkou (E02)
další epizody (4)
1985 Třetí patro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace