Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Solo je dokonalý voják. Uměle vytvořený stroj na zabíjení, kybernetický mistr všech bojových umění. Žádní příbuzní, žádné závazky, žádný cit. Jeho mozkové mikročipy ale mají schopnost se učit a poznávat cenu života. Když Solo odmítne vraždit nevinné, začne být svým tvůrcům nepohodlný. Aby uchránil svou elektronicku duši před sešrotováním, prchá do bohem zapomenutých míst nepropustné jihoamerické džungle. Pronásledovatelé však kráčejí neomylně v jeho stopách... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (24)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jak jsem MOHL zapomenout! Solo, aneb snímek tucetkrát v minulosti viděný, milovaný... I když je to víceméně hrozná břečka na způsob Ramba 2 plná špatných akčních scén a protivných hrdinů; plus tupě se zde hláškuje o překot, kdysi jsem to prostě žral. Byl to hrozný snímek, ale v době premiéry to byla velká sranda. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Mario ako fanda Siedmych statočných a Terminatora servíruje komediálnu drámu cyborga ochrancu nevinných v statickej a komickej akcii s toporným výrazom počas celého mizerného času. Solo je zúfalým počinom, kde všetko sa snaží mat pointu a niečo dat, lenže berie vám to zvyšky súdnosti. Solo so stromovým výkrikom nadeje. ( videné 14.03.2020, filmplus archív) ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Doporučuji dobovou recenzi (hl. její úvod) v tehdejší IKARIi 12/96. V dnešní fuck době, totál rasistický a tudíž nepublikovatelný, haha. Nehynoucí za něj díky, Marku Dobeši. Ty jsi tenkráte dal jen 1 a já dnes zvyšuji na 2.;) V hl. roli hnusák z Highlandera III, co polykal kondomy.:) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Vojenský kyborg ochraňuje rolníky před svými chlebodárci - armádou, která ho vyrobula. Béčko jako řemen s toporným Van Peeblesem, který nemá naprosto žádné charisma. Bohužel je ve filmu málo akce a nevyhradí to ani zajímavý záporák v podání Williama Sadlera. Film se hodil spíše do video distribuce a v kinech naprosto propadl, a tak nad jeho nasazením do kin zůstává rozum stát. Shlédnuto na AMC. * ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Kombinace Univerzálního vojáka, Robocopa a čert ví, čeho dalšího, s trochou originálních nápadů nedopadla nakonec tak špatně, jak by mohlo zdejší hodnocení napovídat: Hezky se na to dívá, má to příběh i myšlenku, netváří se to namyšleně a (neznámý) akční hrdina je sympaťák. Původně jsem dal 3*. Po novém shlédnutí ovšem zvedám na 4*. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama