foto

David Brisbin

  • nar. 26.6.1952 (65 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2005 Sexuální život
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Erin Brockovich
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
1998 Alarm
Sbohem lásko
Strach a hnus v Las Vegas
1997 River Made to Drown In
Tajný agent Jack T.
1996 Noční šichta (TV film)
Soudce z pekel
1995 Leaving Las Vegas
1994 Forrest Gump
Intrikánka (TV film)
1993 Mr. Jones
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
Seznam smrti (TV film)
1992 Twin Peaks
1988 Big Blue, The
1987 Dobrou Chuť, Mami
Pět rohů
1986 No Picnic
1985 Chain Letters

TV seriály

2015 Strážce pořádku (TV seriál)
The Trash and the Snake (S06E04)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tajemný střelec (S07E11)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
1997 Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Smečka (S01E06)
Perné dny (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Good Advice (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Hey Dude (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Hey Dude (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace