foto

David Brisbin

  • nar. 26.6.1952 (67 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2005 Sexuální život
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Erin Brockovich
1998 Alarm
Sbohem lásko
Strach a hnus v Las Vegas
1997 River Made to Drown In
Tajný agent Jack T.
1996 Noční šichta (TV film)
Soudce z pekel
1995 Leaving Las Vegas
1994 Forrest Gump
Intrikánka (TV film)
1993 Mr. Jones
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
Seznam smrti 2 (TV film)
1992 Twin Peaks
1988 Big Blue, The
1987 Dobrou Chuť, Mami
Pět rohů
1986 No Picnic
1985 Chain Letters

TV seriály

2015 Strážce pořádku (TV seriál)
The Trash and the Snake (S06E04)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tajemný střelec (S07E11)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Těžké začátky (S03E13)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Lost Child (S01E18)
Storm Watch (S01E15)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
The Truth Is Out There (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
Křižovatky osudu (S08E14)
Na nápravu je pozdě (S08E13)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Když upadneš v nemilost (S08E07)
Nikdy neříkej nikdy (S08E04)
Krev, cukr, sex a kouzla (S08E03)
další epizody (7)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Let Bartlet Be Bartlet (S01E19)
Pohotovost (TV seriál)
Návštěva (S07E06)
Vše v rodině (S06E14)
Nosím Tě v srdci (S06E13)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Správná pětka (TV seriál)
I'll Show You Mine (S05E23)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Spider (E05)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
Trable začátečníků (S05E07)
další epizody (5)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Civil Right (S02E13)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Smečka (S01E06)
Perné dny (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Cvičení (S01E19)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Opus pana Wilsona (S05E23)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Emmet Bypass (S02E18)
1994 Ellen (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Good Advice (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puffy Shirt (S05E02)
Báječná léta (TV seriál)
Nos (S06E16)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 thirtysomething (TV seriál)
Melissa in Wonderland (S04E22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Happily Ever After (S01E05)
1989 Hey Dude (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Video kompilace

1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Hey Dude (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky