foto

Chilton Crane

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Elephant Joe
Never Steady, Never Still
The Cannon
2016 A Mother's Suspicion (TV film)
2015 Suspension
2014 Happy Face Killer (TV film)
Nepohodlný svědek
Vyrván z lůna (TV film)
2011 A Mile in His Shoes (TV film)
Finding a Family (TV film)
Sisters & Brothers
50/50
2010 Goblin (TV film)
2009 Opatrovnictví (TV film)
2008 Hodiny beznaděje (TV film)
Muka
Obr lidožrout (TV film)
2006 Nenapravitelná (TV film)
Zrádná mysl (TV film)
2005 Fetching Cody
It Waits
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 Little Brother of War
Nezvratný osud 2
2002 Květiny a granáty
Shadow Realm (TV film)
Skryté hlasy (TV film)
Tribe of Joseph
Zabít je snadné
2001 Air Bud - Fotbalista
Volby srdce (TV film)
2000 Christina's House
Christyin návrat (TV film)
Malá mořská víla (TV film)
1999 Turbulence 2: Strach z létání
1998 Ohnivá bouře
Velký chlupáč (TV film)
1997 Akta X – Akta 8: Tempus Fugit (video kompilace)
Klonován (TV film)
Nebezpečná podoba (TV film)
Polární záře (TV film)
1996 Jezero v lesích (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Mateřské instinkty
1994 Ztráta důvěry (TV film)
1993 Born Too Soon (TV film)
Kdopak to mluví 3
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Return of the Dead Guy (S03E10)
2016 Travelers (TV seriál)
Aleksander (E03)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
2013 The Killing (TV seriál)
Hope Kills (S03E07)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Poradce (S04E18)
Lovci duchů (TV seriál)
Southern Comfort (S08E06)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
V (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Fear Itself (S04E02)
další epizody (4)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
4400 (TV seriál)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
Starzlova mutace (S03E09)
Droga (S03E07)
2005 Terminal City (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Znovuzrození (S02E08)
Přerušený život (S02E06)
Nechte maličkých (S02E04)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
2004 Collector, The (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Renegadepress.com (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Návrat (S01E01)
5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Max (S04E18)
Tempus Fugit (S04E17)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
F. Emasculata (S02E22)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Čaroděj (S01E18)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Unsub (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace