foto

Boyd 'Red' Morgan

  • nar. 24.10.1915
    Waurika, Oklahoma, USA
  • zem. 8.1.1988 (72 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Evil Town
1984 Last of the Great Survivors (TV film)
1975 Gone with the West
1974 Foxy Brownová
Ohnivá sedla
1973 Santee
Soul of Nigger Charley, The
1971 Divocí tuláci
1970 Alex in Wonderland
Byl jednou jeden lotr
Cheyennský klub
Rio Lobo
1969 Maršál
1968 5 Card Stud
Day of the Evil Gun
Plíživý měsíc
Podporujte svého šerifa!
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Return of the Gunfighter
Válečný vůz
1966 Nevada Smith
Náš muž Flint
Waco
1965 Arizona Raiders
Synové Katie Elderové
The Bounty Killer
The Great Sioux Massacre
Velké závody
1964 Apache Rifles
Robin a 7 maskovaných
Rychlý pistolník
1962 Jak byl dobyt Západ
1961 Dva jeli spolu
Gambler Wore a Gun, The
1960 Alamo
Beyond the Time Barrier
Five Guns to Tombstone
Gunfighters of Abilene
Na sever Aljašky
Oklahoma Territory
Spartakus
The Amazing Transparent Man
1959 Date with Death
Legend of Tom Dooley, The
Noční rozhovor
Ride Lonesome
The Jayhawkers!
1958 Born Reckless
Kolt pro leváka
Útěk v řetězech
1957 Black Patch
Hell Bound
Slaughter on Tenth Avenue
Souboj v Durangu
The Dalton Girls
The Kettles on Old MacDonald's Farm
The Sad Sack
Tomahawk Trail
Válečné bubny
Věznice ve Fort Laramie
1956 Boj o čas
Cesta kolem světa za 80 dní
Crime Against Joe
Den D
Ghost Town
Mezi nebem a peklem
The Revolt of Mamie Stover
1955 Brutální sobota
Creature with the Atom Brain
Fort Yuma
Hnízdo lupičů
Pět pušek
Ten Wanted Men
The Rawhide Years
Timberjack
1954 Command, The
Osamělý pistolník
Riding Shotgun
Sign of the Pagan
1953 49th Man, The
Column South
Law and Order
Opasek na pistole
The All American
The Great Sioux Uprising
The Nebraskan
The Redhead from Wyoming
Thunder Over the Plains
Winning of the West
1952 Cattle Town
Cripple Creek
Flaming Feather
Laramie Mountains
Rough, Tough West, The
Smoky Canyon
Sound Off
The Last Musketeer
The Raiders
Thundering Caravans
Waco
1951 Desert of Lost Men
Saturday's Hero
Silver Canyon
Silver City
Slaughter Trail
Snake River Desperados
That's My Boy
The Texas Rangers
1950 Blues Busters
Buccaneer's Girl
Frontier Outpost
Lightning Guns
The Flame and the Arrow
Trail of the Rustlers
1949 Father Was a Fullback
Reign of Terror
The Fountainhead
1942 The Fleet's In
1940 Lucky Cisco Kid
Yesterday's Heroes
1936 Rose Bowl

TV seriály

1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace