foto

Dave Florek

  • nar. 19.5.1953 (67 let)
    Dearborn, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Foodfellas
2013 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2012 Fuzz Track City
2011 Kazatel
2009 X-Men Origins: Wolverine
2008 Smrt má svůj styl
2007 Love's Unending Legacy (TV film)
2006 Dead Ronnie
2005 McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
2004 Ohnivý oceán
2002 When Sunday Comes
1998 Fallen Arches
1996 Milovaný cizinec (TV film)
1995 Cizinec ve městě (TV film)
1994 Vražda mezi přáteli (TV film)
Zrození jara (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Telling Secrets (TV film)
1992 Vražedkyně (TV film)
1991 Blood Ties (TV film)
Muž na ženění
1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
Vrah mezi námi (TV film)
1989 Krotitelé duchů II
Nevinný muž

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk z vězení (S10E21)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Kýchnutí, trest a Sissy Spacek (S01E13)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Nášivka, modem a Zantac (S01E06)
Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
The Man Called Noon (S02E05)
další epizody (4)
2015 Bosch (TV seriál)
High Low (S01E08)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Where's Waldo? (S04E02)
Chirurgové (TV seriál)
Propad do chaosu (S09E17)
2012 Vegas (TV seriál)
All That Glitters (E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Spiknutí (S04E12)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Štvavá královna (S02E04)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Střecha nad hlavou (S02E15)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Robin Hood (S04E05)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 JAG (TV seriál)
Automat pro lidi (S10E11)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Look Back (S02E08)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Much Ado During Nothing (S01E22)
Případ pro Sam (TV seriál)
Dvojí vidění (S03E04)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
You Can Lead a Horse to Water... (S02E25)
Sticks and Stones (S02E22)
A Night at the Opera (S02E20)
1994 Ellen (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
The Holidays (S02E12)
Splitsville (S02E06)
June 15, 1997 (S02E03)
další epizody (10)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Say Goodnight, Gracie (S01E10)
Grace in the Middle (S01E09)
Grace Under Oath (S01E08)
další epizody (6)
Policie New York (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Andělíčku můj strážníčku (S02E15)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Génius (S02E04)
Změna k lepšímu (S01E17)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Mužův hrad - jeho záchod (S05E15)
MacGyver (TV seriál)
Prometheus (S07E04)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Není hra jako hra (S01E11)
Get a Life (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 After Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky