foto

Dave Florek

  • nar. 19.5.1953 (64 let)
    Dearborn, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Foodfellas
2013 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2012 Fuzz Track City
2011 Kazatel
2009 X-Men Origins: Wolverine
2008 Smrt má svůj styl
2007 Love's Unending Legacy (TV film)
2006 Dead Ronnie
2005 McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
2004 Ohnivý oceán
2002 When Sunday Comes
1998 Fallen Arches
1996 Milovaný cizinec (TV film)
1995 Cizinec ve městě (TV film)
1994 Vražda mezi přáteli (TV film)
Zrození jara (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Telling Secrets (TV film)
1992 Vražedkyně (TV film)
1991 Blood Ties (TV film)
Muž na ženění
1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
Vrah mezi námi (TV film)
1989 Columbo: Sex a ženatý detektiv (TV film)
Krotitelé duchů II
Nevinný muž

TV seriály

2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Where's Waldo? (S04E02)
2012 Vegas (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Spiknutí (S04E12)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Robin Hood (S04E05)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Amanda Show, The (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
227 (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

2011 After Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace