foto

Ted Cole

  • nar. 5.4.1971 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Strážci - Watchmen
2003 Go-Bots
2002 Santa Claus 2
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
Scary Movie: Děsnej biják
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Resurrection (TV film)
1995 Ray Alexander: Vražda k večeři (TV film)

TV seriály

2019 Batwoman (TV seriál)
Tell Me the Truth (S01E07)
2018 Ice (TV seriál)
Thicker Than Water (S02E02)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Now More Than Ever, We Care About You (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Spear (S14E09)
2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Buried Treasures (S02E05)
Photographs and Memories (S02E03)
Secrets, Lies, and School Supplies (S02E01)
iZombie (TV seriál)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
Darebák (TV seriál)
Pool Boy (S04E05)
2016 Lucifer (TV seriál)
Všechno přijde, Lucifere (S02E01)
UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Motiv (TV seriál)
Indexový případ (S04E03)
2015 iZombie (TV seriál)
Max Wager (S02E06)
Grumpy Old Liv (S02E01)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Caleb (S02E03)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Pět dvacet deset (S05E07)
Vzdoruj (S05E05)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Bůh je mrtvý (S05E03)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Otec (E29)
Únos (E27)
Obnova (E26)
další epizody (10)
4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
2006 Class of the Titans (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
2005 Transformers Cybertron (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Quality of Life (S01E03)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
2000 Kong (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Na povrchu (S06E03)
1999 Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Borrowed Time (S03E10)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Monkey Magic (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Velká hra (S02E10)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Podivné náhody (TV seriál)
1990 The New Adventures of He-Man (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Camp Candy (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Stand by Your Man (S04E08)
High High (S03E16)
1987 MacGyver (TV seriál)
Pekelný týden (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky