foto

John Hollingworth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rebecca
2019 1917
2018 Kursk
2016 Náš milovaný Damilola (TV film)

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Do ladies do that? (S01E06)
Koruna (TV seriál)
Převrat (S03E05)
Doktor Martin (TV seriál)
The Shock of the New (S09E02)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
Víra (S08E04)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící umění (S18E04)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Velvet Glove (S02E07)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Krypta nebes (S02E07)
Slunce a Měsíc (S02E05)
Putování zatracenců (S02E03)
další epizody (4)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky