foto

Jan Dvořák

  • nar. 1957
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Job Interviews (divadelní záznam)
Pirko
2013 FUK (divadelní záznam)
2012 Pan Liwed (amatérský film)
2007 Hodina klavíru (TV film)
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)
2001 Jak ukrást Dagmaru
1999 Kašpárkovy rolničky (TV film)
1998 Postel
1991 Digitální čas (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
1980 Jen si tak trochu písknout
1976 „Marečku, podejte mi pero!“
1973 Přijela k nám pouť

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Sestřička (S02E04)
2016 Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
Osudová nehoda (E15)
Vražda v cele (E13)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Fotbalista (E05)
Veterán (E02)
další epizody (4)
Policie Modrava (TV seriál)
Kovbojův návrat (S01E06)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
O mrtvých jen dobře (S03E06)
2011 Comeback (TV seriál)
Sulc (S02E15)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Benjamínci (E03)

Dokumentární

2016 Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
2008 Efekt přihlížejícího (TV film)
2006 Osud na nebi Josefa Janeby
2005 Postel Remastered

Režijní filmografie

Filmy

1970 Studna džinů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace