foto

Clark Johnson

  • nar. 1.9.1954 (65 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Juanita
2009 Can Openers (TV film)
Misunderstood
2006 Strážce
2005 N.Y.-70 (TV film)
2004 The Secret Service (TV film)
2003 6th Street Bridge: Achieving the Improbable of Landing a Plane on a Bridge
Anatomy of a Shootout
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
S.W.A.T.: TV's Original Super Cops
2001 Bojkot (TV film)

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
High on the Looming Gallows Tree (S01E08)
2018 The Purge (TV seriál)
Release The Beast (S01E04)
Dobrý boj (TV seriál)
Day 457 (S02E08)
Sněží! (TV seriál)
The World Is Yours (S02E07)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Pro Kristovy rány (S02E09)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trable na druhou (S06E12)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
A Clockwork Swiss (S01E05)
The Get Down (TV seriál)
One by One, Into the Dark (E09)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Znáš můj styl (S01E13)
Shut Eye (TV seriál)
The Tower - Reversed (S01E04)
Ničemové (TV seriál)
Flares (E04)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Real World (E13)
Bug Out (E12)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Poslední jednání (S02E04)
Zbytečné ztráty (S02E02)
Hell on Wheels (TV seriál)
Struck (S05E04)
2014 Alpha House (TV seriál)
In the Saddle (S01E11)
Hell on Wheels (TV seriál)
Bear Man (S04E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
2013 Město divů (TV seriál)
Zločin a trest (S02E01)
Policajt (TV seriál)
Krátká smrt (S02E06)
Poslední základna (TV seriál)
Damn the Torpedoes (E11)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Akce jóga (S03E05)
Davidova věž (S03E03)
2012 Policajt (TV seriál)
Prázdný medailonek (S01E04)
V rukách rozzlobeného boha (S01E03)
Lovci lebek (TV seriál)
I Smell Emmy (S02E06)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Nebraska (S02E08)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v čínské čtvrti (E05)
Řezník (E02)
Kingová (TV seriál)
Lights Out (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vesta (S01E11)
Slepé místo (S01E05)
Dívka odjinud (TV seriál)
BrotherFae of the Wolves (S02E05)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Kings (TV seriál)
Javelin (E10)
Judgment Day (E05)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Asking for Flowers (S01E04)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
The New Guy (S06E04)
2006 V utajení (TV seriál)
Al-Baqara (S02E01)
2005 V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)
2004 The Jury (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Blood and Water (S03E02)
Playing Tight (S03E01)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Blowback (S01E05)
The Spread (S01E03)
Pilot (S01E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Pagery (S01E05)
Zvláštní oddíl (S01E02)
Terč (S01E01)
2000 Beat, The (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Nature or Nurture? (S01E16)
Západní křídlo (TV seriál)
Six Meetings Before Lunch (S01E18)
1999 The City (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smrt na univerzitě (S01E06)
1998 Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tammy's Always Dying
2017 Blok 99
Magnum Opus
2015 Hyena Road
2014 Ptáci a lidé
2013 Santorini Blue
2009 Misunderstood
You Might as Well Live
2008 Ošetřovatelka.Bojovník.Chlapec
2006 Strážce
2004 Obchodník s končetinami
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Bojkot (TV film)
On Their Knees
2000 Fear of Fiction
Homicide: The Movie (TV film)
Hon na Prince (TV film)
Love Come Down
Odchody a návraty (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
1999 Have Mercy
1997 Planet of Junior Brown, The
1996 Lulu
Prokurátorky (TV film)
1995 Rude
Soul Survivor
V poslední chvíli
1994 Poslední kolo
Silent Witness: What a Child Saw (TV film)
Zóna úniku
1993 Blood Brothers
Lady X (TV film)
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Jasnovidec
Smrtící dotek
1990 Polly: Comin' Home! (TV film)
Schůzky se smrtí (TV film)
1989 Renegáti
The Women of Brewster Place (TV film)
1988 Barvy
Rukojmí (TV film)
Železný orel 2
1987 Blindside
Divoká věc
Mr. Nice Guy
Noční dobrodružství
Osudná štvanice
1986 Doživotí (TV film)
Odvaha (TV film)
Rockabye (TV film)
1985 Murder in Space (TV film)
Murder: By Reason of Insanity (TV film)
Osudem pronásledováni (TV film)
Zvedený (TV film)
1983 Skullduggery
1982 Killing 'em Softly
Příšery (TV film)

TV seriály

2019 Evil (TV seriál)
Vatican III (S01E07)
October 31 (S01E05)
Rose 390 (S01E04)
další epizody (4)
2018 Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Minulé životy (S04E04)
další epizody (6)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
There Will Be Water (S02E09)
Bugged (S02E08)
další epizody (12)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Ruby Shoals (S01E08)
Prayer Brunch (S01E07)
další epizody (9)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Čas se krátí (S03E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cesta do říše divů (S15E05)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
The Dead Don't Stay Dead (E03)
Vzpomínky (TV seriál)
Blind Alleys (S01E17)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
The Mariah Connection (S02E01)
Smrtící pláž (S01E03)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Lights Out (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce