foto

Clark Johnson

  • nar. 1.9.1954 (63 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Can Openers (TV film)
Misunderstood
2006 Strážce
2005 N.Y.-70 (TV film)
2004 The Secret Service (TV film)
2003 Anatomy of a Shootout
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
S.W.A.T.: TV's Original Super Cops
6th Street Bridge: Achieving the Improbable of Landing a Plane on a Bridge
2001 Bojkot (TV film)

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
A Clockwork Swiss (S01E05)
The Get Down (TV seriál)
One by One, Into the Dark (E09)
Ničemové (TV seriál)
Flares (E04)
2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
2015 Black Sails (TV seriál)
XII. (S02E04)
X. (S02E02)
Hell on Wheels (TV seriál)
Struck (S05E04)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Bear Man (S04E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
2013 Město divů (TV seriál)
Zločin a trest (S02E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Akce jóga (S03E05)
Davidova věž (S03E03)
2012 Policajt (TV seriál)
Poslední základna (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
C.O.D. (S02E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Nebraska (S02E08)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v čínské čtvrti (E05)
Řezník (E02)
Kingová (TV seriál)
Lights Out (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vesta (S01E11)
Slepé místo (S01E05)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Memphis Beat (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
The New Guy (S06E04)
2006 V utajení (TV seriál)
Al-Baqara (S02E01)
2005 V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)
2004 The Jury (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Blood and Water (S03E02)
Playing Tight (S03E01)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Blowback (S01E05)
The Spread (S01E03)
Pilot (S01E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Pagery (S01E05)
Zvláštní oddíl (S01E02)
Terč (S01E01)
2000 Beat, The (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brawl In Cell Block 99
Magnum Opus
2015 Hyena Road
2014 Ptáci a lidé
2013 Santorini Blue
2009 Misunderstood
You Might as Well Live
2008 Ošetřovatelka.Bojovník.Chlapec
2006 Strážce
2004 Obchodník s končetinami
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Bojkot (TV film)
On Their Knees
2000 Fear of Fiction
Homicide: The Movie (TV film)
Hon na Prince (TV film)
Love Come Down
Odchody a návraty (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
1999 Have Mercy
1997 Planet of Junior Brown, The
1996 Lulu
Prokurátorky (TV film)
1995 Rude
Soul Survivor
V poslední chvíli
1994 Poslední kolo
Silent Witness: What a Child Saw (TV film)
Zóna úniku
1993 Blood Brothers
Lady X (TV film)
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Jasnovidec
Smrtící dotek
1990 Polly: Comin' Home! (TV film)
Schůzky se smrtí (TV film)
1989 Renegáti
Women of Brewster Place, The (TV film)
1988 Barvy
Rukojmí (TV film)
Železný orel 2
1987 Blindside
Divoká věc
Mr. Nice Guy
Noční dobrodružství
Osudná štvanice
1986 Doživotí (TV film)
Odvaha (TV film)
Rockabye (TV film)
1985 Murder: By Reason of Insanity (TV film)
Murder in Space (TV film)
Osudem pronásledováni (TV film)
Zvedený (TV film)
1983 Skullduggery
1982 Killing 'em Softly
Příšery (TV film)

TV seriály

2013 Alpha House (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Čas se krátí (S03E07)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Blind Alleys (S01E17)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace