foto

Peter Morgan

  • nar. 10.4.1963 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 V mysli vraha
2013 Rivalové
The Audience (divadelní záznam)
2011 360
2010 Zvláštní vztahy (TV film)
Život po životě
2009 Prokletý klub
2008 Duel Frost/Nixon - scénář, divadelní hra
Králova přízeň
2006 Královna

Videa (5)

  • Video © Universal Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 11 - Peter Morgan (scenárista)
    01:30
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Universal Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 18 - Peter Morgan (scenárista)
    06:47
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(44)