foto

Anna Jurásková

  • nar. 22.8.1924
    Zvolen, Československo
  • zem. 16.8.2017 (92 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Dilino a čert (TV film)
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
2007 Začarovaná láska (TV film)
2006 Lojzička je číslo (TV film)
2004 Křesadlo (TV film)
2001 Vohnice a Kiliján (TV film)
1998 Dceruška Růže (TV film)
O modrém ptáčku (TV film)
Stín (TV film)
1997 Červený kamínek (TV film)
O spanilé Jašince (TV film)
1996 Pohádka z větrného mlýna (TV film)
1993 Kryštof a Kristina (TV film)
1992 Dvanáct měsíčků (TV film)
Klíček ke štěstí (TV film)
1991 Krásná čarodějka (TV film)
Rudá Divuše (TV film)
1990 Démantový déšť (TV film)
Záhada tří kapitánů (TV film)
Zpověď Dona Juana (TV film)
1989 Fubu (TV film)
Klaním se, měsíci (TV film)
Království stromů (TV film)
1987 Hádání s Hadovkou (TV film)
Já, ty, on (TV film)
Podivná nevěsta (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce (TV film)
1985 Když hraje klarinet (TV film)
1984 Anynka a čert (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
1983 Co poudala bába Futéř (TV film)
Perníkový dědek (TV film)
1982 Červánková královna (TV film)
1981 Dubové čarování (TV film)
Neuvěřitelný příběh (TV film)
Pohádka o mokrosuchém štěstí (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
1978 Já nechci být víla (TV film)
Ježčí kůže (TV film)
1977 Florijánkovo štěstí (TV film)
Jablíčko se dokoulelo (TV film)
1975 Zlatá přadlena (TV film)
1974 O princi Janovi a princezně Marfušce (TV film)
1972 Kamenný kvítek (TV film)
1969 Dvě Cecilky (TV film)
1968 O Honzovi a princezně Félince (TV film)
Vo modrým ptáčku (TV film)
1967 Rozmarýnkův zlatý klíček (TV film)

TV seriály

1998 Broučci: Dobrodružství na pasece (TV seriál)
1995 Broučci (TV seriál)
1987 Pohádky z první třídy (TV seriál)
1986 Liška Bystrouška (TV seriál)
1982 Vonička (TV seriál)
1972 O loupežnickém synku Cipískovi (TV seriál)
O makové panence a motýlu Emanuelovi (TV seriál)
1968 O vodníku Česílkovi (TV seriál)
Pohádky z mechu a kapradí (TV seriál)
1967 Broučci (TV seriál)
O loupežníku Rumcajsovi (TV seriál)
1964 Kluk a kometa (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Strašidlo cantervillské (TV film)

Dokumentární

2013 Parta Analog
2009 Příběhy slavných: Strejda Čtvrtek (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace