foto

Gina Ravera

  • nar. 20.5.1966 (54 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Síla slova
2004 Gas
Pryor Offenses (TV film)
2003 Všechny chtějí Papiho
2002 Svatý hříšník (TV film)
2000 919 Fifth Avenue (TV film)
Rhapsody (TV film)
1998 The Temptations (TV film)
1997 Duch rodiny
Sběratel polibků
1996 Dlouhá jízda
Soul of the Game (TV film)
1995 Polda na melouchu
Showgirls
T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1994 Bílá míle (TV film)
1991 The Five Heartbeats
1990 Lambada

TV seriály

2018 Arrow (TV seriál)
The Ties That Bind (S06E22)
Shifting Allegiances (S06E20)
The Dragon (S06E19)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Montrealská stopa (S07E02)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Skvělá partie (S03E10)
2009 Private Practice (TV seriál)
The Hard Part (S03E07)
Closer (TV seriál)
Nezaujatost zaručena (S04E15)
Osudová (S04E14)
V dobré víře (S04E11)
2008 Closer (TV seriál)
Časovaná bomba (S04E10)
Poldové z Tijuany (S04E09)
Slepá ulička (S04E08)
další epizody (9)
Pohotovost (TV seriál)
Život po smrti (S15E01)
Tandem se opakuje (S14E18)
Pod tlakem (S14E17)
další epizody (6)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí: 2. část (S03E13)
Dokud nás smrt nerozdělí: 1. část (S03E12)
Skok pro lásku (S03E11)
další epizody (10)
Pohotovost (TV seriál)
Tíha (S14E04)
Raněný policista (S14E03)
V jiném světle (S14E02)
další epizody (6)
2006 Closer (TV seriál)
Ve službách krále: 2. část (S02E15)
Ve službách krále: 1. část (S02E14)
Přehnaná horlivost (S02E13)
další epizody (13)
Pohotovost (TV seriál)
Jádro věci (S13E06)
2005 Closer (TV seriál)
Předpisy vs. praxe (S01E13)
Žena z Los Angeles (S01E11)
Vrahem je komorník (S01E10)
další epizody (9)
Inconceivable (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Možnost volby (S04E07)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vyšší princip (S01E09)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Mé tři čarodějky (S06E06)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
For Whom the Skell Rolls (S02E02)
1993 Frasier (TV seriál)
Táta na zabití (S01E01)
Where I Live (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vidiny (S07E06)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Second Chances (S01E06)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Jako v pohádce, část druhá (S01E09)
In Living Color (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky