foto

Happy Anderson

  • nar. 19.11.1976 (41 let)
    High Falls, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Noví mutanti
2018 Bird Box
2017 Bright
2016 Hit Men
The Comedian
2015 Addiction: A 60's Love Story
2014 Pachuť pomsty
2013 Blue Caprice
2010 Dál než se zdálo
2009 Dvojí hra
2007 Brutal Massacre: A Comedy
Zredigováno

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
Abraham Stern (S05E11)
The Informant (S05E10)
2017 Claws (TV seriál)
Avalanche (S01E10)
Teatro (S01E08)
Escape (S01E07)
Mindhunter (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
The Principle Is All (S01E03)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (S05E08)
The Kilgannon Corporation (S05E07)
2016 BrainDead (TV seriál)
Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (6)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Red Queen (S03E07)
Mad City: Follow the White Rabbit (S03E06)
Mad City: New Day Rising (S03E04)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Hypocrisy, Fraud, and Tyranny (S03E05)
Jak prosté (TV seriál)
Vyhlídka s pokojem (S04E12)
2015 Forever (TV seriál)
The King of Columbus Circle (E15)
Banshee (TV seriál)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
The Haircut (S03E03)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Dvě lodě a záchranný člun (S02E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mercy (S02E01)
2010 Bar Karma (TV seriál)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace