foto

Happy Anderson

  • nar. 19.11.1976 (43 let)
    High Falls, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mizerové navždy
Noví mutanti
2018 The Standoff at Sparrow Creek
V pasti
2017 Bright
2016 Hit Men
The Comedian
2015 Addiction: A 60's Love Story
2014 Pachuť pomsty
2013 Blue Caprice
2010 Dál než se zdálo
2009 Dvojí hra
2007 Brutal Massacre: A Comedy
Zredigováno

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Nejdřív se změnilo počasí (E01)
2019 The Tick (TV seriál)
Lei-Lo, Ho! (S02E07)
Magic is Real (S02E05)
Hot Beige! (S02E03)
další epizody (4)
2018 Černá listina (TV seriál)
Abraham Stern (č. 100) (S05E11)
Informátor (č. 118) (S05E10)
2017 Drápy (TV seriál)
Lavina (S01E10)
Teatro (S01E08)
Útěk (S01E07)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
The Principle Is All (S01E03)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (č. 13) (S05E08)
Killgannon Corporation (č. 48) (S05E07)
2016 BrainDead (TV seriál)
Playing Politics: Living Life in the Shadow of the Budget Showdown – A Critique (E02)
Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (E08)
Karneval duší (E07)
Jeho skutky se rozletěly (E06)
další epizody (6)
Gotham (TV seriál)
Srdcová královna (S03E07)
Jdi za bílým králíkem (S03E06)
Nový den přichází (S03E04)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Přetvářka, podvod a tyranie (S03E05)
Jak prosté (TV seriál)
Vyhlídka s pokojem (S04E12)
2015 Deadbeat (TV seriál)
The Ghost of Christmas Presents (S02E12)
Forever (TV seriál)
The King of Columbus Circle (E15)
Banshee (TV seriál)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
The Haircut (S03E03)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
A First Time for Everything (S01E12)
Smash (TV seriál)
The Nominations (S02E16)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Dvě lodě a záchranný člun (S02E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mercy (S02E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Odpočítávání (S03E10)
2010 Bar Karma (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Scars and Stripes (S04E02)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hardwired (S11E05)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky