foto

Eva Ungrová-Malíková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Balada o pilotovi (TV film)
Sklep
Ten, kdo tě miloval
2016 Polednice
2015 Andílek na nervy
2012 Martin a Venuše
2008 Paříž 36
2005 Kletba bratří Grimmů
2004 Eurotrip
Van Helsing
2003 Das Siebte Foto
2002 xXx
Česká spojka
2001 Aféra s náhrdelníkem
Deník Anne Frankové (TV film)
2000 Canone inverso - milostný příběh
Samotáři
1999 Návrat ztraceného ráje
Plunkett & Macleane
1998 Dívka tvých snů
Operace Noah (TV film)
1997 Smrt na Everestu (TV film)
1996 Lotrando a Zubejda
Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A
1995 Mladý Ivanhoe (TV film)
1994 Andělské oči
Die Winterreise (TV film)
Otčina (TV film)
Špendlík na motýla
1993 Konec básníků v Čechách
Nahota na prodej
Stalingrad
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Lady Macbeth Mcenského újezdu
1991 Žabí princ
1989 Village Romeo and Juliet, A
1988 Marie Stuartovna (TV film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2006 Místo v životě (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Náhrdelník (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)
2014 Televise bude! (TV film)
2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace