foto

Zuzana Skalická

  • nar. 26.7.1958 (60 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Chytit vítr (TV film)
1989 Blázni a děvčátka
1988 Naděje má hluboké dno (TV film)
1986 Cena medu
Operace mé dcery
1985 Dobré světlo
Duhová kulička (TV film)
Mládě (TV film)
Podfuk
1983 Nevěsta z obrázku (TV film)
1982 Děkuju, pane profesore (TV film)
Ples na rozloučenou (TV film)
Střepy nesou někdy štěstí (TV film)
1981 A na konci je začátek (TV film)
1980 Předjaří (TV film)
1979 Kamarátky
1977 Hop - a je tu lidoop

TV seriály

2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Jsou drny v podpaží "in"? (S01E09)
Rodinné vztahy (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Nebezpečné sny (S02E63)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Zbabělý sebevrah (S01E04)
2015 Bezdružice (TV seriál)
Oslava (E01)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
48 hodin (S01E07)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Cesta domů (S05E19)
2012 Ententýky (TV seriál)
Mejdan ve vaně (E07)
Helena (TV seriál)
Už se nikdy nebudeme hádat (S01E11)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chci pryč! (S04E07)
Bufet nám neberte! (S04E04)
Proč být na světě rád (S03E81)
další epizody (10)
2007 Příkopy (TV seriál)
Růža (E04)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Léto v síti (S02E70)
Co je s tou krví? (S02E69)
Porod není divadlo (S02E50)
další epizody (5)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
S. O. S. (S02E30)
Štrúdl na rozloučenou (S02E26)
Koktejl naděje (S02E04)
další epizody (8)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dveře (E03)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
1986 Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Špalek (E12)
Zatáčka (E10)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)
Pokora (E06)
Lítost (E05)
Lhostejnost (E04)
další epizody (5)

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace