foto

Přemysl Bureš

  • nar. 3.3.1971 (49 let)
    Česká Lípa, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erhart
Stockholmský syndrom (TV film)
2019 Staříci
2017 Kozy léčí (TV film)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Vymazán (studentský film)
2014 Cesta ven
2013 Pestré vrstvy (TV film)
2012 7 dní hříchů
2010 Kajínek
Mamas & Papas
2008 Sestra

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Kilometr pod zemí (E02)
Zrádci (TV seriál)
Všechno bude OK (E06)
Ze života pozůstalých (E03)
Hlavně ať se to nedozví máma (E02)
další epizody (4)
sKORO NA mizině (TV seriál)
Došly prachy (E01)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin v penzionu (E02)
Vodník (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
Ivana (E03)
Komu se dá věřit? (E02)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2017 Temný Kraj (TV seriál)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Pytláci (S01E01)
2016 Rapl (TV seriál)
Agent (S01E08)
Bludný kořen (S01E04)
Nástřel (S01E01)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Návrat staré lásky (E05)
Policie Modrava (TV seriál)
Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klíčový důkaz (S01E04)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Oko za oko (S03E08)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2007 Bambino di Praga (studentský film)
Podle práva (TV seriál)

Hudební videoklipy

2020 Marie Rottrová - Cesta (hudební videoklip) - a.z.
2019 Miroslav Kemel - Za naší stodolou (hudební videoklip) - a.z.

Divadelní záznam

2009 Evžen Oněgin (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Denik Ostravaka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky