Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá vdova má zásadní životní problém: Nejenže zůstala se svou dcerkou na všechno úplně sama, ale ještě ji i mrtvý manžel chodí strašit. A jelikož to byl elektrikář, který zemřel po zásahu elektrickým proudem, duch se projevuje zásadně vybuchujícími domácími spotřebiči a zásahy blesků do nešťastné vdovy. Snaží se jí duch naznačit, že jeho smrt nebyla obyčejná nehoda? Nebo se jí chce naopak pomstít? A vůbec, proč jsou v panelácích tak tenké stěny? Vždyť se tam nedá žít… (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání:( Po slabém 1. díle šla s každým dalším kvalita i zábava nahoru, už už se zdálo, že by to nakonec mohl být neotřelý a povedený seroš. A pak přijde takováhle demence. Díl bez hlavy a paty, s od á do zet idiotskym zazděním hlavního příběhu (námět by byl good) a s ještě nedostižně trapnější paralelní slepicí! Z celého dílu vtipná a uvěřitelná pouze Pavlovičová, díky níž -vzhledem k tomu, že takovejchhle nadějí mezi našima mladejma hercema fakt moc nevidim- to nepošlu rovnou do odpadu. Zbývá jen doufat, že se tvůrci vzpamatujou a ještě to nějak zachráněj... ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

začátek nevypadal moc zajímavě, ale konec ten překvapí a taky dojme. Takové poirotovské vyřešení. Doba nebyla lehká ani taková kam bych se chtěla vracet a to ej dobře si připomínat. Jako člověk který musí žít v paneláku jsem ocenila tuto hlášku. "Ty stěny jsou tak tenké že by se za ně mělo střílet." Souhlas soudružko. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se dostat k většímu státnímu bytu? Soused má techtle i mechtle, a je to gurmán, se zapisovatelkou na byťáku, protože ona je fakt velká holka.... Ale nedostal jsem odpověď, proč ona stále dává elektrické rány a přitahuje blesky. A taky jsem nedostal odpověď, jak je to s tím zlatým vejcem. K tomu jsou i další otazníky, ta údajně utopená manželka Macháčka taky uměla levitovat. 5/10 ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek s plivníkem byl povedený. Jinak je tenhle díl ponuřejší a vážnější než předchozí. Mladou vdovu Kapounovou hrála E.Křenková, jejího zabitého muže M.Konig. Sousedku hrála B.Kaňoková, předsedu bytového družstva P.Bureš. Název odkazuje na film "Pane,vy jste vdova!"(1970). ***5.díl je na webu Č.televize : ČT 1, neděle 31.3.2024, 20.10 . ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvykl jsem si na parodický tón seriálu, i na zvláštní tým vyšetřovatelů. Ostatně už jen vztah Snížkové s inženýrem je sci-fi. Několikrát jsem se pobavil. Ovšem tento díl mi oproti minulému přišel poněkud méně zajímavým. Obdivuji ale skvělou výpravu a oceňuji vhled do "trhu" s byty za minulého režimu. Tři a půl. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama