foto

Alex Diakun

  • nar. 8.2.1946 (74 let)
    Rycroft, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eadweard
2013 Zaprášená tajemství (TV film)
2012 Locked in a Garage Band
2010 Frankie & Alice
Wolfsbergská bestie (TV film)
2008 Akta X: Chci uvěřit
Poe: Last Days of the Raven
Přednosti života (TV film)
2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
The Life (TV film)
Zeměmoří (TV film)
2003 Agent Cody Banks
Arbor Vitae
Péčko pro začátečníky
2001 The Proposal
Valentine
1999 Bohatý je ten, kdo dává (TV film)
Znáš mé jméno (TV film)
1998 Mafiánský synek
Utopenec na útěku
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Intensity (TV film)
Jeď, řekla
1996 Starlight
1995 Freeman - plačící drak
Johnova dívka (TV film)
Smrtelná léčba
Tajemný střelec
1994 Crackerjack
1993 Ernest kanonýrem
Harmony Cats
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
1992 Dirty Work (TV film)
Smrtelný hřích (TV film)
Tah jezdcem
The Portrait
1991 Hitman 3: Likvidátor
Útěk
1989 Pátek třináctého 8
1988 Red Spider, The (TV film)
1987 Jak jsem ti slíbil (TV film)
Malone
1986 Dokonalá vražda (TV film)
Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
Velké plány
1985 Cesta Natty Gannové
Love Is Never Silent (TV film)
Rainbow War
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
1983 Dead Wrong
1982 Blood Link
1981 Firebird 2015 A.D.
Utilities
1971 McCabe a paní Millerová

TV seriály

2019 Řád (TV seriál)
Návrat domů: část 2 (S01E06)
Návrat domů: část 1 (S01E05)
Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola dvanáctá: Zjevení páně (S02E01)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
2016 Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
2014 Intruders (TV seriál)
The Shepherds and the Fox (E05)
Time Has Come Today (E03)
And Here... You Must Listen (E02)
Motiv (TV seriál)
Zlá blondýna (S02E06)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
What's Up, Tiger Mommy? (S08E02)
2009 Alice (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Odhalení, 2. část (S01E13)
Odhalení, 1. část (S01E12)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Favorite (S02E04)
2008 Svatyně (TV seriál)
Válečníci (S01E10)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Z masa a kostí (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Víra (S01E12)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svědek minulosti (S06E20)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Unreasonable Doubt (S01E05)
2001 MythQuest (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Čas od času (S07E15)
Peněženka (S07E09)
2000 Andromeda (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Věda před soudem - první část (S06E21) - a.z.
Gettysburg (S06E17)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Tribunál (S05E12)
Rádio mimozemšťanů (S05E01)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
Krajní meze (TV seriál)
Život ve strachu (S04E12)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Lamentation (S01E18)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Ghost in the Road (S01E07)
Krajní meze (TV seriál)
Za oponou (S02E06)
Akta X (TV seriál)
Jose Chung "Od jinud" (S03E20)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Druhá duše (S01E04)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poslední odpočinek Clydea Bruckmana (S03E04)
Humbug (S02E20)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky