foto

David Wilson Barnes

  • nar. 30.10.1972 (46 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Případ Sloane
2015 Lily & Kat
Most špiónů
Pravdivý příběh
2012 Bourneův odkaz
2010 Doktor Smrt (TV film)
Manažeři
Nezapomeň na mě
Seducing Charlie Barker
2009 How to Seduce Difficult Women
Zažít Woodstock
2005 Capote
1999 Ozark Savage

TV seriály

2019 The Son (TV seriál)
Ten Dollars and a Plucked Goose (S02E02)
Numunuu (S02E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Strategic Ambiguity (S05E12)
Černá listina (TV seriál)
The Pharmacist (No. 124) (S06E03)
2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Rozuzlení (E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nový začátek (S08E01)
2016 Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
61 Degrees (S05E10)
Return to the Garden (S05E09)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
Elixir of Life (S05E05)
Struck (S05E04)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
FUD (S01E02)
I/O (S01E01)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Thirteen Steps (S04E12)
Bleeding Kansas (S04E11)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nedořešený případ (S04E13)
2013 Jak prosté (TV seriál)
The Deductionist (S01E14)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Warriors (S03E15)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
2012 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Complications (E13)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Late Show: Part 1 (S03E10)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Double-Edged Sword (S05E14)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Lék proti bolesti (S01E12)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesvázaný (S07E09)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Virtuální alibi (S03E10)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Rozchod (S06E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Chosen (S13E11)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace