foto

David A. Goodman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Lego: Batman
2011 Fred 2: Night of the Living Fred (TV film)
2010 Fred: The Movie (TV film)
2004 Pavilion, The
1999 Scooby-Doo a duch čarodějky
1995 Kapitán Zoom (TV film)

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Krill (E06)
2016 Griffinovi (TV seriál)
Hot Shots (S15E06)
2013 Dads (TV seriál)
Murder Police (TV seriál)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Je to past! (S09E18)
Teorie velkého třesku (S09E16)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Jak Stewie zabil Lois (S06E04)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Ženichu, polibte... ženicha (S04E25)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zapomenuté (S03E20)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Severka (S03E09)
Rozsudek smrti (S02E19)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Cenný náklad (S02E11)
Futurama (TV seriál)
Kam se dosud žádný fanoušek nevydal (S04E11)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Rhythm & Blues (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace