foto

David L. King

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 How Not to Propose (TV film)
2013 My Santa (TV film)
2009 Slzy radosti
1995 Panter
1994 Hlídat Tess
1991 Manželské rošády
1989 Rude Awakening
1988 Sedmé znamení
Zkus se přestěhovat

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Going Mobile (S17E03)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Zkus to (E04)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Machine Learning (E03)
The Fosters (TV seriál)
Until Tomorrow (S04E20)
Who Knows (S04E19)
Doors and Windows (S04E14)
další epizody (4)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Fleas Don't Kill Me (S02E01)
The Catch (TV seriál)
The Larágan Gambit (S01E05)
Vražedná práva (TV seriál)
She Hates Us (S02E11)
Nová holka (TV seriál)
Ready (S06E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
Nestravitelné sousto (S08E02)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S01E12)
Naši nebo vaši (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Změna hry (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Doppelganger (S02E18)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Wanted (Inhu)Man (S03E03)
The Fosters (TV seriál)
If You Only Knew (S02E16)
Castle na zabití (TV seriál)
Láska je přítěž (S08E02)
2014 Benched (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
The Nod (S01E03)
Stalker (TV seriál)
Tell All (E11)
Tým Škorpion (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Take Me Out (S02E02)
Pomsta (TV seriál)
Disgrace (S03E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
2013 Betas (TV seriál)
Waiting For A Girl Like You (E03)
Goldbergovi (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
Cold File (E02)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Friendship Fish (S02E06)
2012 Parťáci (TV seriál)
2011 Událost (TV seriál)
One Will Live, One Will Die (E20)
Chuck (TV seriál)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
From Childhood's Hour (S07E05)
2010 Famílie (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
James Ellison Funeral (S02E04)
2008 Mentalista (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky