foto

David L. King

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 How Not to Propose (TV film)
2013 My Santa (TV film)
2009 Slzy radosti
1995 Panter
1994 Hlídat Tess
1991 Manželské rošády
1989 Rude Awakening
1988 Sedmé znamení
Zkus se přestěhovat

TV seriály

2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Machine Learning (E03)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Fleas Don't Kill Me (S02E01)
The Catch (TV seriál)
The Larágan Gambit (S01E05)
Vražedná práva (TV seriál)
She Hates Us (S02E11)
Nová holka (TV seriál)
Ready (S06E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
Nestravitelné sousto (S08E02)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Bachelor Party (S01E12)
Naši nebo vaši (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Změna hry (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Doppelganger (S02E18)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Wanted (Inhu)Man (S03E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Láska je přítěž (S08E02)
2014 Benched (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
The Nod (S01E03)
Stalker (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Disgrace (S03E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
2013 Betas (TV seriál)
Waiting For A Girl Like You (E03)
Goldbergovi (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Friendship Fish (S02E06)
2012 Parťáci (TV seriál)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
From Childhood's Hour (S07E05)
2010 Famílie (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace