foto

Don Siegel

  • nar. 26.10.1912
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 20.4.1991 (78 let)
    Nipoma, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (10)

Producentská filmografie

Filmy

1979 Útěk z Alcatrazu
1974 Okamžik vyzrazení
1973 Charley Varrick
1971 Drsný Harry
Oklamaný
1968 Cooganův styl
1964 The Killers

TV seriály

1965 Convoy (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace