foto

Joseph Lyle Taylor

  • nar. 20.9.1964 (55 let)
    Vidor, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sweet Virginia
2016 Café society
2014 Kdo věří na lásku
2013 Pravda je jen slovo
The Red Robin
2012 Dead Man's Burden
Sedm psychopatů
Temný rytíř povstal
2011 Seven Days in Utopia
2009 Good, the Bad and the Lucky, The
Soga, La
2006 Pád nebes
2004 The Breakup Artist
2003 Cokoliv
2002 Washington Heights
2000 Brooklyn Sonnet
Kandidáti
Síla klamu
Ďábel přichází
1999 Krvavé léto v New Yorku
1998 Nejlepší hráč
1996 Sex po telefonu

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Cause of Death (E12)
Packing Heat (E10)
Vic (E07)
další epizody (7)
Bull (TV seriál)
Behind the Ivy (S04E12)
2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Broken (S02E14)
Jak prosté (TV seriál)
Notorická lhářka (S07E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Down Low in Hell's Kitchen (S21E03)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jeden krok kupředu (S15E21)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
A More Perfect Union (E07)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rape Interrupted (S18E05)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Institutional Fail (S17E04)
Porušení podmínky (S16E17)
Otec má vždycky pravdu (S16E12)
2013 Mistresses (TV seriál)
Guess Who's Coming to Dinner (S01E09)
Mystérium sexu (TV seriál)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Full Commitment (S02E11)
další epizody (11)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Staré rány (S02E12)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Vážné problémy s ovládáním (S01E09)
Studio 60 (TV seriál)
The Friday Night Slaughter (E15)
2006 Dexter (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako kouzlem (S06E19)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Nech to být (S02E08)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Zákon mafie (S01E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Locomotion (S15E24)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Anywhere But Here (S01E02)
Znovu na světě (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Atonement (S06E18)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Securitate (S03E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky