foto

Sherry Hursey

  • nar. 22.11.1956 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Lilly's Light (TV film)
2000 Bravo, girls!
1999 Kalifornský mýtus
Nehoda (TV film)
1996 Dead of Night
Last Chance Detectives: Escape from Fire Lake, The (TV film)
Nepustím tě (TV film)
1995 Last Chance Detectives: Legend of the Desert Bigfoot, The (TV film)
Tom a Huck
1994 Last Chance Detectives: Mystery Lights of Navajo Mesa, The (TV film)
The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
1991 Paní Lambertová si vzpomíná na lásku (TV film)
Tajemství meče
1989 Nashville Beat (TV film)
1986 Princ z Bel Air (TV film)
1983 Uncommon Valor (TV film)
1982 Avenging, The
High Powder (TV film)
Member of the Wedding, The (TV film)
Victims (TV film)
1981 Girl on the Edge of Town, The (TV film)
1979 Friendly Fire (TV film)
1978 Almost Summer

TV seriály

2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Druhá dějství (S08E19)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Něco starého, něco modrého (S06E18)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Měj trochu slitování (S06E10)
Alovo video (S06E05)
Hry, plameny a automobil (S05E26)
1995 Bless This House (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Předvánoční let (S05E12)
Ať si dají dort (S05E06)
Jill slaví narozeniny (S05E04)
další epizody (5)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Pojďme se dívat na video (S04E07)
Borlandovy ambice (S04E06)
Co vidíš, to dostaneš (S03E23)
další epizody (5)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Mrazivé chvíle (S03E10)
Vidím tě ve svých snech (S03E02)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Going Places (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Number 96 (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Lilly's Light (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace