foto

Stephen Lobo

  • nar. 22.11.1973 (45 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Stephen Lobo se narodil 22. listopadu 1973 v Kanadském Torontu. S hereckou kariérou začínal v několika seriálech z Kanadské produkce, z nichž je pravděpodobně nejznámější SUE THOMAS: AGENTKA FBI.

První výrazná role přišla se seriálem GODIVA´S, kde se představil v roli Ramira a vystupoval po dobu 19 epizod. Dokonce byl navržen na Leo AWard za nejlepší mužský herecký výkon v dramatickém seriálu. V roce 2007 přišly role v seriálech FALCON BEACH a PAINKILLER JANE.

Objevil se i v pěti epizodách seriálu SMALLVILLE. V roce 2011 se objevil ve filmu AFGHAN LUKE a také si připsal epizodní roličky v seriálech FRINGE a CHAOS. Až o rok později se mu dostalo větších rolí a to hned ve dvou seriálech. Jako Dev Panwar se představil v ARCTIC AIR, ale hlavně si zahrál Matthewa Kelloga v úspěšném seriálu televize Showcase, CONTINUUM.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dead Rising: Endgame
2012 Camera Shy
In No Particular Order
2011 Afghánské peklo
Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Hamlet
Nikdy nelži (TV film)
2010 Betonové propasti (TV film)
Fathers & Sons
Stained
2006 Kardia
Love and Other Dilemmas
Pravda
2005 Dokonalá partie

TV seriály

2019 Snowpiercer (TV seriál)
2018 Take Two (TV seriál)
About Last Night (E07)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Ilsa (S03E01)
Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Bonzo (S03E12)
Disposable Heroes (S03E11)
další epizody (4)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
The Hour of the Wolf (S01E07)
Fancy Meeting You Here (S01E05)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
Zoo (TV seriál)
Diaspora (S03E02)
No Place Like Home (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
First Blood (S12E09)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2015 Motiv (TV seriál)
Zapomnění (S03E03)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (6)
2014 Arctic Air (TV seriál)
The Fall: Part 2 (S03E12)
The Fall: Part 1 (S03E11)
Last Drop (S03E10)
další epizody (12)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
další epizody (12)
2013 Arctic Air (TV seriál)
Ts'inada (S02E13)
Fool Me Once (S02E12)
Blood Is Thicker Than Water (S02E11)
další epizody (13)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (13)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Drop in for Lunch (S01E10)
New North (S01E09)
The Professional (S01E08)
další epizody (10)
Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
2011 Chaos (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Ani tady, ani tam (S04E01)
2009 Smallville (TV seriál)
Idol (S09E08)
Běsi (S09E03)
Metallo (S09E02)
další epizody (5)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace