foto

Edith Fields

  • nar. 7.1.1939 (80 let)
    Poughkeepsie, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Counting for Thunder
2013 Meth Head
Second Chances (TV film)
2010 Elena Undone
Laseuteu gatpadeo
2008 Jen přes její mrtvolu
2007 Next
2005 Carrie's Choice
2000 The Amati Girls
1999 Ženich na útěku
Žít (TV film)
1998 My Brother Jack
1997 The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda (TV film)
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
Soul of the Game (TV film)
Utajená svatba
1995 Zlatá klec (TV film)
1994 Jít za hlasem srdce (TV film)
Men Who Hate Women & the Women Who Love Them (TV film)
Poslední let (TV film)
1993 Between Love and Hate (TV film)
1992 Pan Sobota večer
1991 Shoot First: A Cop's Vengeance (TV film)
1990 House party
Tři muži a mladá dáma
1989 Behind God's Back
Favoritka
Taken Away (TV film)
Táta
1988 My First Love (TV film)
Povzbuzení
Side by Side (TV film)
1987 Bez východiska
Vrah vedle nás
1986 Ozbrojení a nebezpeční
Velké problémy
1985 Malice in Wonderland (TV film)
1984 Micki + Maude
Young Lust
1983 Right of Way (TV film)
1982 All Summer in a Day (TV film)
Fantasies (TV film)
Kid from Nowhere, The (TV film)
Marian Rose White (TV film)
Polib mě na rozloučenou
1981 Force: Five
1980 Milující páry
1979 And Baby Makes Six (TV film)
Promises in the Dark
Survival of Dana (TV film)
1976 Blood Bath

TV seriály

2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
Pilot (E01)
Disjointed (TV seriál)
Emperor Shennong (S02E07)
Timeless (TV seriál)
The Day Reagan Was Shot (S02E08)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Negotiation (S02E03)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Sladké pokušení (S04E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sváry a jiné nešvary (S05E15)
2012 Electric City (TV seriál)
Where the Bears Are (TV seriál)
2010 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše bolestivá realita (S09E09)
2007 Cestovatel (TV seriál)
A Love of a Lifetime (E01)
Family of the Year (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Committed (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Surprise Artie (S02E19)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Doorman (S06E17)
1993 Danger Theatre (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace