foto

Joy Behar

  • nar. 7.10.1942 (76 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
2011 Týden bez závazků
2009 Madea Goes to Jail
1996 'M' Word
Utajená svatba
1993 Tajemná vražda na Manhattanu
1992 To je můj život
1989 Cookie
1987 Hiding Out

TV seriály

2017 Crashing (TV seriál)
Daytime Divas (TV seriál)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)

Dokumentární

2018 Fahrenheit 11/9
2017 Gilbert
2016 Where Have You Gone, Lou DiMaggio
2015 Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta (TV seriál) - a.z.
A Body in the Bay (E01) - a.z.
2008 Mr. Laughs: A Look Behind the Curtain
2003 At Large with Geraldo Rivera (TV seriál)
2002 Bitter Jester
1991 Wisecracks

TV pořady

2017 The President Show (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 Larry King Now (TV pořad)
2011 Dance Moms (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1990 The Marsha Warfield Show (TV pořad)
1989 Joan Rivers Show, The (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace