foto

Mark Blum

  • nar. 14.5.1950
    Newark, New Jersey, USA
  • zem. 25.3.2020 (69 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fault
2016 No Pay, Nudity
2015 How He Fell in Love
2013 Blumenthal
2012 A Wife Alone
2011 Green, The
Jesse Stone: Ztracená nevinnost (TV film)
2007 The Warrior Class
2005 Life on the Ledge
2003 Jak nezískat Pulitzera
2001 Soudce (TV film)
Zen and the Art of Landscaping
2000 Zůstaň se mnou
1999 Chci tě poznat
1998 You Can Thank Me Later
1997 Stag
The Defenders: Payback (TV film)
1996 Sudden Manhattan
1995 Haló, tady Denisa
Low Life, The
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Rapsodie v Miami
1992 Emma and Elvis
Stav: kritický (TV film)
1990 Capital News (TV film)
1989 Super sázka
1988 Pevnost
1987 Schůzka naslepo
1986 Jen mezi přáteli
Krokodýl Dundee
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1983 Nemocný láskou

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Cause of Death (E12)
Packing Heat (E10)
2019 Boj o moc (TV seriál)
DC (S02E09)
Dobrý boj (TV seriál)
The One Where the Sun Comes Out (S03E09)
2018 TY (TV seriál)
Modrovousův zámek (S01E10)
Candace (S01E09)
Poslední fajn kluk v New Yorku (S01E02)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Kusy a kousky (S06E05)
2017 Difficult People (TV seriál)
Fuzz Buddies (S03E07)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
You're the Best or You F'ing Suck (S03E10)
Circles Within Circles (S03E08)
Not Yet Titled (S03E07)
další epizody (8)
Černá listina (TV seriál)
Lady Ambrosia (č. 77) (S03E14)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Amusia (S02E09)
Leave Everything Behind (S02E08)
další epizody (10)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Now, Fortissimo! (S01E09)
You Go to My Head (S01E07)
další epizody (7)
2012 Pan Am (TV seriál)
1964 (E14)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Personal Fouls (S13E02)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dědictví (S01E21)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Stará historie (S01E02)
New Amsterdam (TV seriál)
Soldier's Heart (E03)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hrdost (S05E13)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Uzávěrka (S02E19)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sekta (S02E10)
2002 Advokáti (TV seriál)
Evil/Doers (S06E20)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Lučiny (S01E04)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Five Votes Down (S01E04)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Agony (S09E05)
1997 Frasier (TV seriál)
Výroční pořad (S05E05)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Seed (S05E15)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Jurisdiction (S03E16)
1992 Roseanne (TV seriál)
Aliens (S04E25)
1990 Capital News (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1987 Sweet Surrender (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Contempt of Court (S04E01)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky