foto

Samantha Ferris

  • nar. 2.11.1968 (50 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Garage Sale Mystery: The Mask Murder (TV film)
2017 Eat, Drink & Be Buried: A Gourmet Detective Mystery (TV film)
2016 Looks Like Christmas (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 Newlywed and Dead (TV film)
The Gourmet Detective (TV film)
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2014 Pachuť zrady (TV film)
2013 Let It Snow (TV film)
2012 Světluškou na 90 dní (TV film)
Tajemný muž
2010 Icarus
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Grace
2008 Tornádo nad New Yorkem (TV film)
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Klub vyděračů
Svědkem zločinu (TV film)
Ztracena ve tmě (TV film)
2006 Pronásledovaná (TV film)
Ta záležitost s Gray
2005 Blízko nepříteli (TV film)
2004 Ranč (TV film)
2003 Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
2001 Blackwoods
Jako pavouk

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Hail Marry (S02E12)
Celebration Day (S02E11)
Prisoners (S02E10)
další epizody (6)
Seal Team 6 (TV seriál)
Masks (S02E05)
Seesaw (S02E04)
Dua (S02E03)
další epizody (4)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Mistresses (TV seriál)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
Unreliable Witnesses (S03E09)
další epizody (4)
2011 Lovci duchů (TV seriál) - herec, a.z.
Defending Your Life (S07E04) - a.z.
My Heart Will Go On (S06E17)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 V (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
Good God, Y'All (S05E02)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
All Hell Breaks Loose: Part 2 (S02E22)
Hunted (S02E10)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Dirty Hands (S03E16)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
No Exit (S02E06)
Simon Said (S02E05)
Bloodlust (S02E03)
další epizody (4)
4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
další epizody (11)
2005 Godiva's (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
další epizody (12)
Láska je Láska (TV seriál)
Lapené světlo (S02E07)
2004 Collector, The (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
2002 Glory Days (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pod palbou (S03E01)
Otázka paměti (S02E22)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Dokumentární

2008 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace