foto

Alberto Vazquez

  • nar. 23.8.1955 (63 let)
    Spanish Harlem, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bel Canto
The Stuff
2016 The Plug
2014 Pět nejlepších
They Came Together
Švec
2011 W.E.
2010 Vem si mou duši
2007 Michael Clayton
Tempo života
2004 From Other Worlds
Obyčejní hrdinové
2000 Milenky v akci (TV film)
1999 Ed TV
1998 Legenda o "1900"
1997 Dead Tides
T.N.T.
Vrtěti psem
1995 Zooman (TV film)
1989 Crack
Fear, Anxiety & Depression
Rodinný podnik
1988 Krokodýl Dundee 2
1980 Výzva
1979 Tenth Month, The (TV film)
The Kid from Left Field (TV film)
1977 Horečka sobotní noci
Short Eyes
1975 Aaron Loves Angela

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Bring It On (S01E19)
Gotham (TV seriál)
Pax Penguina (S04E01)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Forty-One Witnesses (S17E13)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Gladys (S01E05)
Girls (TV seriál)
Drobné výdaje (S03E08)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Uniform (S02E11)
2011 The Onion News Network (TV seriál)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
2004 The Jury (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Američanka v Paříži II. (S06E20)
Američanka v Paříži I. (S06E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
Can I Get a Witness? (S14E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Unforgiven (S03E18)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Relativity (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Zlaté časy (TV seriál)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1975 Milagro de vivir, El (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace