foto

John Roselius

  • nar. 19.8.1944 (74 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Dožeň, co se dá!
Poslední zpověď (TV film)
Ztraceni v moři
1998 Truman Show
1997 Con Air
Lost Highway
Ruce od krve
1996 Mars útočí!
Norma Jean a Marilyn (TV film)
Space Jam
1995 Ďábel v modrém
1994 Hlídat Tess
1992 Mrazivá vášeň
Ruby
1990 Stav milosti
1989 Sázkař
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Zvedený (TV film)
1984 Courage
Proudy lásky
Strach v New Yorku
1982 Marian Rose White (TV film)
Victims (TV film)
1980 Bláznivá cesta
Boy Who Drank Too Much, The (TV film)
Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
Hraniční čára
1979 Goldie a boxer (TV film)
1976 Násilník

TV seriály

2002 JAG (TV seriál)
Morální kodex (S07E13)
1999 JAG (TV seriál)
Šestý smysl (S04E20)
1997 JAG (TV seriál)
My občané (S02E01)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Stín (S01E02)
Pilot (S01E01)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Musíte mi věřit (S02E05)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
40 let po Sand Islandu (S03E18)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál) - herec, a.z.
The Greatest American Hero (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace